2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه چه برنامه ای برا پس انداز بچه ها تون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست
خوبه این به ذهن منم رسید ولی در مورد بیمه اش شک دارم 

آره خب چاره چیه...همینم بهتره هیچیه..البته ی تصمیمم گرفتیم که دیگه بچه نیاریم و نهایتش اینه که بزرگ شد خونمون بدیم بهش خودمون بریم اجاره نشینی..واقعا تو این اوضاع اقتصادی واسه قشر متوسط راه حل دیگه نیست یا ریسکش بالاس..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دنبال بیمه بازنشستگی براش رفتم ولی همه الکی میگفتن بیمه بازنشتگی دارن ولی همون بیمه عمر بود ک ب ...

حالا یه خانومه که بازار یاب بیمه پاسارگاد بود می گفت می تونی ۲۵ ساله باز نشستش کنی علاوه بر پولش یه مقدار هم ماهانه میدن 

ولی هنوز مطمئن نیستم 

حالا یه خانومه که بازار یاب بیمه پاسارگاد بود می گفت می تونی ۲۵ ساله باز نشستش کنی علاوه بر پولش یه ...

یکی آشناهامون تو بیمه پاسارگاد بود گفت الکی میگن، اگه تو تعهد نامه نوشتم بیمه بازنشستگی میدن درسته نه اینکه بنویسن بیمه عمر و بازنشستگی، منکه پشیمون شدم، از بیمه تامین اجتماعی پرسیدن گفت از ۱۵سالگی بیمه میکنن؛ فعلا میخوام سکه بخرم ۱۵سالش شد بیمش کنم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

والا من طلا پس انداز مخفی میکنم برا خودم یا دخترم فرقی نداره. ی قلک بزارین براش هرچقدر تونستین بپول بندازین توش

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
مثلا خرید خرده طلا زیر یک گرم  بیمه  یا هر چیز دیگه

بیمه چرته نکن. قلک بگیر گولش ک فهمیدی رسید ب یتومن درش بیار یتیکه طلا بگیر براش یا بنداز تو حسابش اما ب دخترت نگو

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
سلام  آخه ارزش پول داره کم میشه پول الان با پول ۲۰ سال بعد خیلی فرق داره

خب عزیز جمع کن پولت مثلا ب یتومن رسید برو یچیز سبک بخر  بعدن طلاهای ریزو میتونی ببری ی چیز جمعو جور جاش بخر

بنظر من بهترین کار خرید طلا 

هر ماه هر مقداری که تونستید سکه پارسیان بخرید

و بعد که زیادشد با طلای کم کارمزد یا سکه عوض کنید

خیلی از همکارای من برا بچه هاشون بیمه عمر گرفتن بعد چندسال پشیمون شدن

فک کن ۶ سال پیش حدود سال ۹۲تا۹۳  با ماهی ۵۰ تومن میشد هر سه ماه  یکبار سکه گرمی خرید حدود ۱۵۰تا۱۸۰ تومن میشد 

همین امسال سکه گرمی حدود ۲ میلیون

یا خرید دلار خیلی بهتر پس انداز پول نقد هست

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
تو کدوم  بانک گذاشتی؟ باید طلا  چندگرم  باشه   لطف  میکنید  توضیح بدین ...

من اون موقع حدود 2 سال پیش60میلیون پول شددرست یادم نیست گرم طلا رو  

تو بانک اشنا گذاشتم 

از روش وام گرفتم 

اگه بانک اشنا دارین برید بپرسید گه چقدر پول و چقدر زمان میخواد که با درصد کمتر بتونید وام بگیرید وقسط بدین