دوستان منو شوهرم وام گرفته بودیم برای اقساطش مقداری رو خودمون پرداخت کردیم مقداریش رو کارت به کارت میکردیم به پدر شوهرم که حضوری به بانک پرداخت کنه . حالا بعد چند سال میگن ما این مبلغ اقساط شما رو دادیم از فلانی قرص گرفتیم پس بدین من رسید هارو نشون دادم ولی هردفعه دعوا راه میندازن که باید پول بدین . شوهرمم خیلی محکم برخورد نمیکنه باهاشون.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
بخدا اصلا موندم رسید پرداخت باانکی دستشونه همه جا نشون میدن که این مقدار ما قسط شما رو دادیم
خب شما میگید ما کارت به کارت کردیم هر ماه اونا چی می گن؟
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.