2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینجا بخونین 

https://instagram.com/banooye_ghesego?igshid=1tx815quk206b

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
واااااي عالي بودد من خوندم عكس شخصيت هاش هم بود واقعي بود 

حالا واقعا به اون اندازه که تو داستان می گفتن شخصیتاش قشنگ بودن ؟

سرک نکش بهت میگم سررررک نکشششش خسته شدم هیچی به ذهنم نمیرسه بنویسم    

ای بابا داشتم میخوندم  

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 

خدایی چرا آنقدر نامردید خوب شما خوندید میذاشتید بقیه ام بخونه این چه عقده ای فرتو فرا گزارش میزنید امیدوارم هر کی گزارش زد گزارش دونش درد بگیره😵

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏