2777
2789
عنوان

دوس دارم برگردم عقب همه چی رو درس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست
نوشتم اونجا     الان ادامه رو میگم     بعد خلاصه من هی رد میکردم اون هی پیام مید ...

بعد بعد 2 سال کات کردن دوستم پیام داد ک پسرخاله ات لاشیه هرچقدر بهش فرصت دادم هی تکرار میکنه    فک کن رفته بود با چنتا دختر حرف زده بود اونا به دوستم پیام داده بودن ک بکش کنار    اونم نه یکی دوبار خیلی حتی دوستم رو در رو ازش قول گرفته بود ولی >>>>> بعد جالبه ک بعد کات پسرخاله ام  به من پیام داد ک باعث همه اون اتفاقا تو بودی   

بعد بعد 2 سال کات کردن دوستم پیام داد ک پسرخاله ات لاشیه هرچقدر بهش فرصت دادم هی تکرار میکنه   ...

من بخاطر تو لاَشی شدمو فلانو اینا    من تا الان به تو بدیئ نکردمو اینا   الانم تو دستم نگه داشتمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد بعد 2 سال کات کردن دوستم پیام داد ک پسرخاله ات لاشیه هرچقدر بهش فرصت دادم هی تکرار میکنه   ...

عههه، چه پرو، میدونی من از چی میسوزم از اینکه اون همه ی دوراشو زد حتی من دورادور خبر داشتم که چیکارا میکنه ولی باز دوستش داشتم، بعد سر ی رابطه ی من که فقط همون یدونه رابطه رو داشتم تو زندگیم که اونم خانوادم میدونستن فکر کرد خودش خیلی پسر خوبیه و من دختر بدیم خیلی باهام بد شد😭😭😭 از این میسوزم