2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلغور بگیر خودش ریزه یاجوپرک بگیر اگر الان‌اونارو نداری و میخوای همینواستفاده کنی میتونی سه قاشق همین  جو درشتو بریزی بعد مخلفات سوپتو که ریختی و تقریبا یکم‌پخت یه سیب زمینی متوسطو رنده کنی داخلش اینجوری بین جوها فضای خوشمزه سیب زمینی میگیره و سوپت نسبتا غلیظو کرمی میشه و دیگه از لزجی جوهای درشت خبری نیس واینکه دونه های جو بافاصله داخل سوپت هستن خیلی قشنگ میشن تو رستورانهاهمین روشو درست میکنن  اگر پودر پیازو سیرداری هم بریز با  کره و جعفری ساتوری شده معرکه میشه

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
چقد بذارم سوپ‌بپزه

اول یه پیاز بزرگ رو رنده  کن و با یه حبه سیر خوب سرخش کن بعدش که طلایی شد یکم زرد چوبه بزن و تفت کوچیک بده تا خوش عطر و رنگ بشه گشنیز و جعفری و شوید هم اگه داری یکی دو قاشق ریز شده هم بین پخت توش بریز 

جو و بقیه موادی که دیر پزن رو بریز یه تفت بده و بعدش اب بریز و زیرش رو کم کن 

اگه از 3 الی 4 ساعت قبل افطار بزاری قشنگ جا میفته 

یکساعت قبل از خوردنش هم یکم رب و بقیه ادویه هاتم تفت بده بریز توش تا خوش رنگ بشه 

با هم مهربان باشیم ♥️

راستی مرغ هم اگه داری بریز آخر  پخت  درش بیار قشنگ ریزش کن من خودم با گوشت کوب میکوبم تا دیده نشن و در اخر میریزم و قاطی میکنم 

گوشت چرخ کرده هم خوشمزه میکنه 

آبلیمو هم بریز آخر

با هم مهربان باشیم ♥️