2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم منو دعوت نکردن

276 بازدید | 18 پست

سلام دوستان چند روزیه سر یه موضوع ناراحتم. خونواده همسرم (خانوما) برای دختر خواهرزاده ام تولد گرفتم. یواشکی که من نفهمم و منو دعوت نکردن. تو هیچ جمعیشون مارو دعوت نمیکنن. من تازه یه ساله عروسشونم. خیلی حس بدی پیدا میکنم. به همسرم که گفتم باهام دعوا کردم. گفت شروع نکن و حرف نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دلیل خودشون رو دارن... عجله نکن... بذار بیشتر بگذره بیشتر بشناسیشون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دعوت نکنن تو هم همین رفتارا رو باخودشون بکن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بعد دختر خواهرزادت چه ربطی به خونواده ی شوهرت داره؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بعد دختر خواهرزادت چه ربطی به خونواده ی شوهرت داره؟ 

فکرکنم دختر خواهرشوهرش منظورشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دعوت نکنن تو هم همین رفتارا رو باخودشون بکن

تولد دختر خواهر شوهرم بودبیشتر از رفتار بد اونا از شوهرم ناراحتم که ازم حمایت نمیکنه. اونا هیچ جمعی ما رو دعوت نمیکنن. ما طبقه دیگه خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم. مهمون بهمون میاد میگن با کسی نگردید دعوا راه میندازه ولی خودشونم هیچ مراسمی دعوتمون نمیکنن

تولد دختر خواهر شوهرم بودبیشتر از رفتار بد اونا از شوهرم ناراحتم که ازم حمایت نمیکنه. اونا هیچ جمعی ...

ببین اگه منتظری مردا پشت ادم دربیان درنمیان،من این روزگارا رو گذروندم خودت باید مشکلاتتو حل کنی،اگه مبتونی که من نمیتونم خنده خنده جواب بده وکارتو پیش ببر،مادرشوهرمنم نمیذاره هیچکس بیاد خونمون از طرف من به فامیلا خودش میگه فلانی از رفت وامد خوشش نمیاد،بعد یبار پیش من گفت من خوشم نمیاد پسرم بره کار کنه بده مردم بخورن،درعوض فامیلا من میان واونا رو نمیتونه بپرونه🤣

ببین اگه منتظری مردا پشت ادم دربیان درنمیان،من این روزگارا رو گذروندم خودت باید مشکلاتتو حل کنی،اگه ...

این نهایت خودخواهی هستش. اونا حق ندارن به رفت و آمد ما دخالت کنند. یه خواهر شوهر دارم تهران میشه هر وقت میاد شهرستان پیش ما من موظف هستم اونو ناهار شام دعوت کنم. هر دو ماه میاد. اگه دعوت نکنم هم شوهرم هم خونواده اش تا چند ماه اذیتم میکنن. خواهرشوهرمم شدیداً اخلاق دخالتی داره و هر خونمون دعوا میندازه و شوهرمو خیلی آروم جوری که نفهمه یاد میده

این نهایت خودخواهی هستش. اونا حق ندارن به رفت و آمد ما دخالت کنند. یه خواهر شوهر دارم تهران میشه هر ...

خیلی بده