2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

239 بازدید | 17 پست

سلام خانما من دو هفتس اذدواج کردم البته یچیزی از دو هفته کم از الان دلم میخواد یه کوچولو داشته باشم هم خودم هم شوهرم🥺تا الان هیچ جلوگیری نکردیم ایشالا تا سال دیگه اینموقع یه بچه داشته باشیم خدایا به ما یه بچه بده واسم دعا کنین زود نی نی دار شم 🙁یجورای همه انگار منتظرن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله ❤️ نی نی سالم و صالح بیارید

کتاب ریحانه بهشتی خوبه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

سلام عزیزم ان شاءا... خدا بچه ی سالم و صالح و خوشمل بده

اگه شرایط دارین که خوبه

چون من واقعا اوایل بچه نمیخواستم ولی بعدا پشیمون شدم لرا منم دعا کن اسمم فایزه

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

وای انقدر زود😐لذت ببرید از این ایام چه عجلا ای دارید حالا عجیبه واسم

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
چ زود همه منتظر شدن🤣

من خودم از همه منتظر ترم واقعا من اینجور.فک نمیکردم ولی ت هر خونه ایی بچه نیازه شوهرم میگ اینقد دوس داشتم زن بگیرم بچه دار شم ازش پرسیدم منو بیشتر دوس.داری یا بچه گفت معلومه بچه رو از الان دیگ داره منو فراموش میکنه فکر بچه داره منم دوست دارم بچه دنیا بیارم هم از اینی ک.هستم.بیش از حد عزیز تر شم هم احساس میکنم منتظرن

انشاالله به زودی مادربشی منم دعاکن

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من خودم از همه منتظر ترم واقعا من اینجور.فک نمیکردم ولی ت هر خونه ایی بچه نیازه شوهرم میگ اینقد دوس ...

ناراحت نمیشی؟

احساس میکنم بخاطر بچه دار شدن زن گرفته

اگه خدای نکرده بچتون نشه چی

نمیخوای قبلش یه مسافرت دوتایی برید یکم تفریحات دونفره کنید؟

لایک نکن💨
من خودم از همه منتظر ترم واقعا من اینجور.فک نمیکردم ولی ت هر خونه ایی بچه نیازه شوهرم میگ اینقد دوس ...

کارت فوق العاده اشتباه س 

الان متوجه نمیشی ولی دو سال دیگه کاملا پشیمون میشی 

اولا با بچه کسی عزیزتر نمیشه بچه اتفاقا فاصله میندازه چون انقدر درگیری های بچه داری زیاده که تو فرصت خوب رسیدن به شوهرتو نداری من خودم الان یه بچه ی چهارماهه دارم الیته من بالای سی سال ازدواج کردم ولی دو سال بعد بچه دار شدم

بچه دار شدن فوق العاده پرمسوولیت و سخته و اول زندگی اصلا به صلاح نیست باید تفریح هاتو بری و خوب دو نفره هاتونو داشته باشید بعد بچه .