2777
2789

الان یه چیز خوندم که خندم گرفت بنده خدا عروس میخواسته از داماد عکس بگیره یهو تو جمع گشیش فلش میزنه و همه میفهمن

خودم بگم

عروسیم برف اومد و پاشنه ی کفشم شکست تو تالار با بدبختی کفش دیگه ای جور کردم بزور با کفش پاشنه بلند تو برف راه میرفتم

خیر سرم موقع رقص هم اومدم بچرخم انگشترم گیر کرد تو موهام و نمیتونستم دستمو و انگشترمو آزاد کنم🤯🤯🤯🤪🤪🤪🤪

باشوهرم رفته بودیم اتاق مثلا حرف بزنیم.  جفتمون راضی نبودیم به دیدنه هم به زور خانواده ها جورش کردن اونوقت وقتژ رفتیم اتاق حرف زدیم تا دو ساعت درنیومدیم و هی به هم میخندیدیم😐🤣 اخه بنده خدابار اولش بود رفته بود تو اتاق صحبت‌کنه قاطی‌کرده بود خودش سوال میکرد خودش جواب‌میداد🤣🤣🤣 خوشحاام که زنش شدم خیلی خوشبختیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عروسی پسر عموم یکی از مادر شوهر عروس از مادر شوهرم پرسید عروست چی بلده عروس من این بلده اون بلده خلاصه کلی تعریف کرد

حالا می‌خواست به من طعنه بزنه 

مادر شوهرم نه گذاشت نه برداشت گفت عروس من دلبری بلده 🤣🤣

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
عروسی عموم زیپ لباس عمم از بالا تا پایین خراب شد وسط رقص از اون طرفم شوهرش اومد برقصه شلوارش از خشتک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم یادم اومد

عروسی داییم،عمه ام بنده خدا داشت میرقصید خیلی تند تند میرقصه یهو دیدیم عمه ام نیست پخش زمین شده

جالبه بعد که بلند شد دوباره به رقصش ادامه داد

از همه جالب تر اینکه فیلم بردار این قسمت رو کات نکرده و تو فیلم عروسی داییم،افتادن عمم هست🥺🥺😱

من بگم قش کنین روزی که میخواست همسرم بیاد برا اولین بار خواستگاری بدون خانواده البته به دلایلی از راهه دور یک شب راهش بود همون که رسید حیاط وسیله هارو خالی کرد و سوار شدیم ماشینش رفتیم محضر بابام وقت گرفته بود رفتیم ازمای دادیم دوماد شناسنامش یادش رفته بود بخاطر اینکه خونشون نزدیک نبود باید میموندن خونه ما محضر محرممون کرد تا شناسنامش برسه 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم یادم اومد عروسی داییم،عمه ام بنده خدا داشت میرقصید خیلی تند تند میرقصه یهو دید ...

😂😂😂😂خدا عمتو حفظ کنه واستون 

فیلم برداره احتمالا ی خصومتی با عمت داشته😂😂😂

وااای خدا شما تعریف میکنید منم یادم میاد

روز خواستگاری ما که برای معارفه بود همسرم با پدر و مادرش آمدند و همین که پسند کردیم سری بعد با خانواده و با عموش اینا اومدن خواستگاری

پسرعموی همسرم و همسرم یه جا کار میکنن

بعد پسر عموش به همسرم میگه فلانی ما امشب قراره بریم مهمونی من میرم خونه اماده بشم تو بمون فقط حواست به کارا باشه

شب میشه خانواده ی همسرم میبینن که همسرم هنوز نیومده زنگ میزنن پس کجا موندی

میگه علی گفت دارن میرن مهمونی من بمونم حواسم به کار ها باشه

بلاخره باباش میگه پاشو بیا خونه علی اینا با عموت اینا اینجا هستن منتظر تو هستیم بیا که خواستگاری دیر شد

از اولم باید به عقل شوهرم شک میکردم 

حیف...

من بگم قش کنین روزی که میخواست همسرم بیاد برا اولین بار خواستگاری بدون خانواده البته به دلایلی از را ...

😆😆😆😆😅😅😅😅😅

الان خانواده ی همسرت با شما خوبن چون تو مراسمتون نبودن؟