بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو رو خدا میشه بگید به چه روشی معاینه میکنن بچه رو ؟ بچه من خیلی اذیت میکنه واسه معاینه و اینا دکتر ...
من از سه سالگی که می بردم ی دستگاهی داشت عکس می گرفت از چشم دخترم ولی الان جای دیگه می برم با دستگاه معاینه میکنه یعنی بچه باید تو دستگاه زل بزنه دخترم میگه توش بالن می بینم فک کنم حواس بچه رو پرت اون عکس میکنن تا دکتر معاینه کنه و بعد با چارت هم معاینه میکنه
مگه هر جا به یه روش جدا معاینه میکنن ؟ من یه جا رفتم واسه خودم ، قطره ریختن قبل معایته و یه نور شدی ...
چارت همینه که علامت E آره روش بچه با دست نشون میده اون دستگاهی که گفتم عکس می گیره برا بچه های سن پایین که بلد نیستن ولی اون دستگاهی که زل میزنی برا معاینه بزرگترها هم هست یکبار معاینه میکنه بعد قطره می ریزه و دوباره معاینه میکنه قطره یکم سوزش داره و دید بچه رو تار میکنه من یادمه دخترم رو تو اون فاصله بردم براش خوراکی خریدم که از دلش دربیاد