2777
2789
خوب چطوری دخترتون رو معاینه کردن مشکلش چی بود چشم هاش که بردینش چشم‌پزشک؟

اول قطره میریزن تو چشش بعد ی ساعت 

تو دستگاه چک میکنن 

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چطوری دخترتون رو معاینه کردن مشکلش چی بود چشم هاش که بردینش چشم‌پزشک؟

از دور نمیدید چشاش ریز میکرد بردیم دکتر گفت ضعیفن 

تو رو خدا میشه بگید به چه روشی معاینه میکنن بچه رو ؟ بچه من خیلی اذیت میکنه واسه معاینه و اینا دکتر ...

من از سه سالگی که می بردم ی دستگاهی داشت عکس می گرفت از چشم دخترم ولی الان جای دیگه می برم با دستگاه معاینه میکنه یعنی بچه باید تو دستگاه زل بزنه دخترم میگه توش بالن می بینم فک کنم حواس بچه رو پرت اون عکس میکنن تا دکتر معاینه کنه و بعد با چارت هم معاینه میکنه

اول قطره میریزن تو چشش بعد ی ساعت  تو دستگاه چک میکنن

چند دقیقه ای طول میکشع ؟

من یه بار واسم قطره ریختن و تا دو روز همه جا رو تار میدیدم.خیلی اذیت شدم.انگار کور شده بودم

بچه تون اذیت نشد؟

چند دقیقه ای طول میکشع ؟ من یه بار واسم قطره ریختن و تا دو روز همه جا رو تار میدیدم.خیلی اذیت شدم.ا ...

اره قطره اذیت میکنه اره وقتی میخوام بزاریم گریه میکنه نمیزار 

هر ۲۰ دقیقه تا یک ساعت 

بعد زود معاینش میکنه با دستگاه 

من از سه سالگی که می بردم ی دستگاهی داشت عکس می گرفت از چشم دخترم ولی الان جای دیگه می برم با دستگاه ...

مگه هر جا به یه روش جدا معاینه میکنن ؟

من یه جا رفتم واسه خودم ، قطره ریختن قبل معایته و یه نور شدییید مینداختن توی چشم م موقع معاینه

یه جا دیگه رفتم حدود ده دقیقه زل زدم به یه عکس و عکسه تار میشد هر دقیقه

چارت چیه ببخشید نمیدونم

مگه هر جا به یه روش جدا معاینه میکنن ؟ من یه جا رفتم واسه خودم ، قطره ریختن قبل معایته و یه نور شدی ...

چارت همینه که علامت E آره روش بچه با دست نشون میده  اون دستگاهی که گفتم عکس می گیره برا بچه های سن پایین که بلد نیستن ولی اون دستگاهی که زل میزنی برا معاینه بزرگترها هم هست یکبار معاینه میکنه بعد قطره می ریزه و دوباره معاینه میکنه قطره یکم سوزش داره و دید بچه رو تار میکنه من یادمه دخترم رو تو اون فاصله بردم براش خوراکی خریدم که از دلش دربیاد