2777
2789
عنوان

اونایی ک کرونا گرفتن

147 بازدید | 28 پست

سلام دوست جونا من کرونا کرفتم و ریه ام کمی درگیر شده آیا کسی بوده این مشکل براش پیش بیاد؟ دکتر چ داروهایی داده ؟عزیزانم دکتر رفتم ولی میخوام از تجربیات شما هم استفاده کنم

و اینکه من یکی از مشکلاتی ک تو کرونا برام پیش اومده التهاب واژنمه شما هم این مشکل براتون پیش اومده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خانوادگی گرفتم الان

نوربیوم امپول

زینک و قرص جوشان سی میخورم

با ی شربت و ی مسکن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 
آویشن خوبه؟  من میخورم

ما گرفتیم پنیک و پونه خوردیم. آب هویج عالیه. ابسی هم بخور کلا مایعات انقد بخور ک ادارت بی رنگ شه. سینه مرغ کباب شده بخور لیمو عسل دارچین بخور 

من گرفتم خوب ولی هنوز بشدت سرفه میکنم نمیتونم بخوابم

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
ما گرفتیم پنیک و پونه خوردیم. آب هویج عالیه. ابسی هم بخور کلا مایعات انقد بخور ک ادارت بی رنگ شه. سی ...

اره مایعات زیاد میخورم 

بویایی و چشایی ندارم 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
کندر دم کن بخور 

از کجا بخرم

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

این مشکل رو نداشتم😂 

اما بخور جوش شیرین

دمنوش بارهنگ، آویشن، کاکوتی، مخلوط نعناع و پونه، چای رقیق و دارچین و زنجبیل، قهوه رقیق، چای سبز رقیق، انواع آبمیوه و آب خالی برام خوب بود.

داروهامم ناپروکسن، استامینفون، فاموتیدین، آزیترومایسین بود. چون چشمامم شدید درگیر بود یه قطره برا چشم داد که اسمش یادم نیست. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم