2777
2789

نمیفهمم چرا کوچکترین اتفاقی بیفته یا حرفی بشنوم دیگع از همه چی میزنم......

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

زندگی روسخت نگیردرکل

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️

من زندگیو سخت نمیگیرم 

ب هیچی فک نمیکنم 

هیچی برام مهم نیست 

و از کوچیک ترین چیزا لذت میبرم 

سعی میکنم اگ مفید نیسم مضر نباشم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینویسم

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
قبلا نقاشی میکشیدم خیاطی میکردم مینوشتم کتاب میخوندم  تصورات خوب..... ولی حالا خیلی شکننده م

قوی باش!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
من ی دقه عکساشو میبینم ۲۴ ساعت و ۵۹ دقیقه بعدش حالم عالیه

همین بعضی حرفای نامزدم ناراحتم میکنه.

بهم میگه هر وقت میام پیشت موقع رفتن ناراحتی.

درک نمیکنه طاقت دوریشو ندارم.....

دلم میگیره که بخاطر خودشه که اینجورم

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد