2777
2789

میشه تجربیاتتون علائمتون و اینکه چند وقته درگیر هستین و بگین 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

خودم  داغانم و بستری با۴۵درصد درگیری😂

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلن داشتم من ک فقط یکی دوروز علائم داشتم ولی بازم تا مدت طولانی سرفه میکردم ی حسی ک انگار ریه هات پره ی لایه نشسته رو ریه هات اون دو روز ک مث مرده ها افتاده بودم درازکش نمیدونستم چمه چون ما همون اوایل گرفتیم ولی مامان و بابام اینقد مقاومت کردن اخرش با حال بد هردو بیمارستان بستری شدن قبل اینک برن بیارستان بدن درد شدید و بیحالی اصن جوریه ک نمیتونی وایستی رو پاهات هی میخای بشینی و بابام خیلی تب داشت خداروهزار مرتبه شکر که بخیر گذشت انشالله شماها درگیر نشین❤

جدا😐الان بیمارستانی ینی چرا میخندی؟

عزیزم چرا نخنده؟ مگه بیماری لا علاج گرفته مث سرماخوردگیه یکم شدید تر باید ادم امید داشته باشه نگرانی های بیخوده سمممه مخصوصا تو شرایطی ک دستگاه ایمنی در حال فعالیته چون استرس و نگرانی سطح ایمنی بدن رو میاره پایین

من قبلن داشتم من ک فقط یکی دوروز علائم داشتم ولی بازم تا مدت طولانی سرفه میکردم ی حسی ک انگار ریه ها ...

کرونا رو نمیگم عزیز بیماری التهاب روده منظورمه

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

جدا😐الان بیمارستانی ینی چرا میخندی؟

خستهه شدم.خوب نمیشم.۱ماهه درگیرم.به حال خودم خندم میگیره.بچه هام اوارن ‌اوف نگم برات چه وضعی داریم😢

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
جدی ؟؟ علائمتو میگی ؟؟ چند وقته ؟؟ خطرناکه؟

بله.از مرگ برگشتم. کل علایم رو داشتم تب و لرز و درد و اسهال و تهوع بدن و چشم درد تنگی نفس

انشالله خوب میشی عزیز❤

ممنون گلم. دعا کن برامون😘بچه هامم گرفتن‌.۷سالن