2777
2789

روزه میگیرم 

کارستیمو درست میکنم

میخوابم

قران میخونم

فیلم میبینم😁

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

صبح

مرکز کرونا

دکتر و تست

الانم دارم میمیرم از بدن درد و تب

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزه میگیرم 

. اتاقمو مرتب میکنم 

درسامو میخونم و یه وقتی برای کلاس جبرانی میگیرم

موهامو شونه میکنم 

کاردستی درست میکنم 

نقاشی میکشم 

میام اینجا 

شیرینی میپزم

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
خدا شفات بده دختردعمم گرفته رصد ازریش وخیم

ما خانوادگی گرفتیم من امروز علائم دار شدم

خیلی بده خیلی

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
منم بچم بیدارم می کنه بعد کارای خونه با یه نفر قهرم خود گرفتن 

چرا قهری 

🥺

بچه تون گناه داره از الان قهر و این جور چیزا رو ببینه تو روحیه ش تاثیر میذاره شاید متوجه نشید ولی توی طولانی مدت تاثیرات عصبی بدی داره 

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
خوب توتایپک قبلیم هست خیلی ناراحتم از دست باباش

آره خوندم   

ولی سعی کنید کمتر قهر باشید 

ممکنه آرزوی این بچه بشه دوستی مامان باباش 

چون برا بچه ها خیلی مهمه 

من یکی مامان بابام خیلی دعوا نمیکردن ولی وقتی دعوا میکردن چون چیز زیاد میشکستن خیلی میترسیدم خیلی 

همیشه آرزو میکردم هیچ مامان بابای دعوا نکنه