2777
2789

نمیدونم چجوری تبلیغ کنم.... اصلا جواب نمیده اینجا کسی منو نمیشناسه .جز نی نی سایتم جایی رو بلد نیستم .چی کار کنم کارم خوب بگیره ؟الان یه خانمه رفته 400 تومن داده به یه سالن زیبایی،زدن مژه هاشو پشمک کردن چشمش داغون شده.بعد من با نصف قیمت که یه سود کم می برم مشتری نمیتونم زیاد داشته باشم اخه چراااااا

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیوار بزن ک تخفیف ویژه داری 

تو اینستا تبلیغ کن پول بده این پیجای معروف ک تبلیغ میکنن

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
اینستا تبلیغ کن

اخه انقد هزینه تبلیغاتش بالاست ازین بچه کوچولوها هر استوری شیش ملیون میگرفتن. من هنوز اونقدرا درامد نداشتم ک...

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
نمونه کارخوب بذار...شیک و‌لامچری

نمونه کار دارم ،اصلا نمیدونم کجا باید بذارم... به کی باید بگم .کارام خیلی تمیزه تو موادم اصلا کم نمیذارم ولی نمیدونم چرا اینجوریه

به پیج های پر فااو پول بده تا تبلیغ کنن برات

اخه خیلی گرونن مثلا یه بچه کوچولو پیجش شیش ملیون هر استوری می گیره من اونقدرا درامد ندارم ک الان

نمونه كارهاتون رو بزاريد پيج اينستا خيلي تأثير داره.بعد كه حسابي پستهاتون زياد شد آدرس پيجتون رو بزا ...

اخه باید مشتری بیاد ک نمونه کارام خیلی زیاد بشه .اون تعدادی ک من زدم اونقدر نیستن پیج پر و پیمونی بشه

تو دیوار بزن ک تخفیف ویژه داری  تو اینستا تبلیغ کن پول بده این پیجای معروف ک تبلیغ میکنن

میدونین هزینه تبلیغاتشون چقدره؟

با یکی از صفحه‌هایی که مخاطب هزار یا دوهزارتایی داره که خیلی هم سرش شلوغ نباشه همکاری کن. دعوتش کن براش کار انجام بده که بعد توی صفحه‌ش معرفیت کنه. 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
با یکی از صفحه‌هایی که مخاطب هزار یا دوهزارتایی داره که خیلی هم سرش شلوغ نباشه همکاری کن. دعوتش کن ب ...

ممنونم راه خیلی خوبیه واقعا

میدونین هزینه تبلیغاتشون چقدره؟

زیاد نیست نوشته حدودا ۳۰ تومن یا ۴۰ تومن 

از شون بپرس تو دایرکت اگ ننوشته تو بیو

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب