2777
2789

بانی گفت:من از کتاب خواندن متنفرم

گفتم:میخواهم رازی را به تو بگویم

گفت:بگو

آهسته گفتم:من عاشق بوی کتاب ها هستم هر کتاب بوی خاصی دارد

بانی هم اهسته در جوابم گفت:واقعا موجود عجیبی هستی

و قدمی به عقب گزاشت...

(جک گانتوس_بن بست نورولت)

✨من خیلی کتاب خوندنو دوست دارم

درواقع با داستان کتابایی که میخونم تو ذهنم باهاشون زندگی میکنم

اصا به نظر من تو خونه ای که کتاب نباشه اونجا دیگه خونه نیست🤷

الانم تازه کتاب عقاید یک دلقک رو تموم کردم و فعلا کتابی برای شروع نخریدم

گفتم بیام و از تجربه های شما برای خریدن کتابام استفاده کنم🤗

هرنوع کتابی خوندین و واقعا دوسش داشتین رو بهم معرفی کنیدمهربونا💛

کتابایی که تا الان خوندم و اسمشون رو یادم میاد ایناس👇اگه خواستین خلاصه هرکدومو براتون تایپ میکنم💜📕

غزال_پر_قهوه ترک_یاسمین_پریچهر_دختری در قطار_ما تمامش میکنیم_من پیش از تو_من پس از تو_افسونگر_ملت عشق_راهی از شوره زار_کوری_زنی در جزیره گمنام_غرور و تعصب_سیگار شکلاتی_قهوه سرد اقای نویسنده_دالان بهشت_اما_کافه پیانو_قمارباز_گناهکار_آجر کج

فعلا دیگه بیشتر یادم نمیاد😁

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا گوسفند نباشید و لطفا انسان باشید و لطفا پدر مادر خوبی باشید و لطفا همسر خوبی باشید از اقای نامنی.با اینک والد و همسر نیسم ولی انق جذابه و کاربردی ک همشونو خوندم.

عاشق کسی باش که تو آینه میبینی! و بهش افتخار کن بابت چیزایی ک گذرونده و هنوز سرپا وایساده

عشق سالهای وبا

دوستش داشتم

دزیره

دختری که رهایش کردی

تئوری انتخاب

....

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

من میخام همین روزا کتاب پاکسازی روح رو بخرم از دبی فورد 

حس میکنم بهش نیاز دارم از نظر روحی💛🧡💚

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#