2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دستشویی پامو تا غوزک میشورم با صابون هر بار ک میرم بدم میاد ..و روزی صد بار دستمامو میشورم هی کرم میزنم..هی اسپری خوشبو کننده میزنم..به بو حساسم کلا یسری تز خاص دارم لباسامو هر روز عوض میکنم حموم هز روز صب به مو تن حساسم..درمانم نشد..دکتر گف خودت نمبخای ک درمان بشی..

🥰🤱🏻

چجور میشه چرخه این را قطع کرد

الان ببینم یه خراش رو دستم هست یه قطزه خونم خشک شده میگم حتما خورده به لباسم به جایی که نشستم 

کمترین حالت اینه کل لباسامو عوض میکنم

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

هرروزلباس عوض میکنم هم لباس خودم هم بچه هارو هرروزجایی بریم بیایم کفش هاشسته میشود لکه ای جایی باشه بدم میادانقدمی سابم تاتمیزشه هرروزجاروبرقی میکشم هرروزسرویس میشورم باجرم گیرووایتکس اینازیادسروکاردارم خلاصهههههههه 

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍

البته من قبلا خیلی گیر بودم بچه کوچیک داشتم موقع اموزش دستشویی افسردگی میگرفتم , دیگه دیدم روانی میشم روبه درمان اصلی اوردم بی توجهی

و اینکه تا رو نجاست یقین صد ورصد نداشته باشه وظیفه نداری ازش اجتناب کنی

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
چجور میشه چرخه این را قطع کرد الان ببینم یه خراش رو دستم هست یه قطزه خونم خشک شده میگم حتما خورده ب ...

ببین تو تنها وقتی میتونی بگی لباست نجسه که خون رو لباست ببینی و حتی اجازه تجسس نداری و وقتی نمیبینی برات پاکه چرا لباس عوض میکنی؟ حتی اکر برخورد کنه تو خون رو لباس نبینی پاک بعدم بعد برخورد  شک  تو دلت بگی یعنی لباس نجس شد بازم لباس پاکه چون شک کردی و عقلانی نیست نجاست که بگی چون برخورد کرد پس حتما نجسه نه فقط در صورتی نجسه که تو ببینی لی لزوم هم ندارم چک کنی همین که شک داری پاکه تمام