میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر من اینطوری شده بود عفونت داشت گلم اول برو از داروخانه دوتا کپسول پروبیوتیک بخر نگران نباش تو ماست حل کن بده بخوره اسهالش میوفته یه دونش رو امشب بریز تو ماست بده با یه دونش بند میاد اسهالش
عزیزم یه ویروسه که تو این فصل اکثر بچه ها گرفتن پسر خودم هم تب شدید پیدا کرد ۳ روز همم اسهال شد..پودر کیدی لاکت بگیر بریز قاطی ماست بده بهش عالیه واسه اسهال بهش موز بده شیر گاو اصلا شربت و میوه های شیرینم اصلا نده بهش کته ماست بده