2777
2789

پسرم۵سالشه تب داره.از صبحم چندبار رفت دسشویی اسهال داشت الان خیلی عذر میخام خلط خالی دفع کرد.هیچی هم نخورده الان دوقاشق برنج خورد اورد بالا😭😭😭😫😫  ازچیه یعنی؟ کسی تجربه داره بگه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

سرفه ام میکنه؟

شاید کرونا باشه 

چرا نمیرین دکتر؟

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کته خیلی نرم با ماست و نعنا بده. پاشویه کن شیاف استامینوفن بده یا قطره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

استامینوفن دادی؟کته ماست بهش بده عرق نعنا هم خوبه اگه بهتر نشد حتما حتما ببر دکتر

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

چنتااز بچه های اقوام اینطور شدن اسهال و تب و استفراغ داشتن بردن دکتر سرم وصل کردن و یه پودرهایی دکتر بهشون داد واسه اینکه بدنشون کم آب نشه

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

من بچه کوچیک  بود تب کرد قطره استامیفیفون دادم پاشویه کردم ولی بازهم خوب نشد بردم دکتر گفت مار خوبیم دی قطره استامینوفن دادی  تبش چند درجه هست؟ 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

دختر من اینطوری شده بود عفونت داشت گلم اول برو از داروخانه دوتا کپسول پروبیوتیک بخر نگران نباش تو ماست حل کن بده بخوره اسهالش میوفته یه دونش رو امشب بریز تو ماست بده با یه دونش بند میاد اسهالش

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید

عزیزم یه ویروسه که تو این فصل اکثر بچه ها گرفتن پسر خودم هم تب شدید پیدا کرد ۳ روز همم اسهال شد..پودر کیدی لاکت بگیر بریز قاطی ماست بده بهش عالیه واسه اسهال بهش موز بده شیر گاو اصلا شربت و میوه های شیرینم اصلا نده بهش کته ماست بده

یه پودر اس ام هست که مزه اب نمک میده نیاز نیست از اون بدی همون یکم نمک تو اب حل کن بده بهش اما همون کپسول پروبیوتک رو بدی اسهال بند میاد

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید
سرفه ام میکنه؟ شاید کرونا باشه  چرا نمیرین دکتر؟

نه سرفه نداره خدارو شکر‌اخه تازه اینجوری شد امروزم که دکتر نیست

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...