2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا باید بی دلیل و بعد چندسال دوستی  و عشق پشیمون بشع؟ من همیشه حامیش بودم توهمه مشکلاتش.حا ...

اگه کسی دلش یچیزی بخواد انجام میده.. عشق و اینام 😔😔😔شوهرم مخالف خیانت بود.. بعد 8 سال زندگی خودش بدترین شکلشو تو موقعیتی که خیلی بهش نیاز داشتم انجام داد و هی تکرار کرد.. ضربه ی محکمی بهم زد.. گاهی ازش متنفر میشم.. کاش راحت میتونستم برم.. برات صبر و حل شدن مشکلتو میخوام.. حتما پیگیری کن.. اگه آشغاله و خوب نمیشه بندازش دور

این فرصت دو سه هفته ای رو به خودت و اون بده فقط تاکید میکنم سعی کن حالت خوب باشه و حال خوبتو اونم بفهمه تو این مدت یک یا نهایتا دوبار عکس پروفایلت رو عوض کن و عکس جدید و قشنگ بزار و نهایتا بعد از سه هفته برای بار اول شما پیگیرش باش زنگ بزن و پر انرژی باهاش یه قرار بزار

یه مدت قشنگ به خودت برسی و سعی کنی خوشحال باشی و با خودت اینجوری حرف بزن که من سپردم به خدا پس بهتری ...

از دلتنگی خفه میشم نمیتونم😔

ازطرفی پدر و مادرم متوجه رفتاراش شدن و تحت فشارم.

از دلتنگی خفه میشم نمیتونم😔 ازطرفی پدر و مادرم متوجه رفتاراش شدن و تحت فشارم.

اسی منم‌وقتی میبینم این قدر ضعف داری نشون میدی دلم نمیخواد دیگه بیام تو‌تاپیکت چه برسه به اون شوهرت .

قوی باش عشقممممم همین دو سه هفته سریع میگذره

این فرصت دو سه هفته ای رو به خودت و اون بده فقط تاکید میکنم سعی کن حالت خوب باشه و حال خوبتو اونم بف ...

ولی مامان بابام مدام گیرمیدن ک بهش بزنگ یا بگو بیاد. ب خودم باشه میتونم پیگیرش نباشم ولی ازطرفی حرفای بقیه  برعکسه.مشاور هم میگفت بهش پیام بده ب مامانش بزنگ و اهنگ عاشقونه بفرست براش و ....

سر قرار بهش بگو من بهت علاقه داشتم که بهت جواب مثبت دادم و دنبال یه رابطه خوب و عاشقانه و عاقلانه بودم ولی یه مدتیه حس میکنم برای تو مشکلی ایجاد شده مشکلت هرچی که هست از مشکلات کاری و خانوادگی گرفته تا مشکلت با خود من هرچی که هست اگه تو نخوای بهم بگی منم اصراری به شنیدنش ندارم ولی از اونجا که به رابطه ما لطمه زده ازت میخوام یا خودت حلش کنی یا بهم بگی تا کمکت کنم اگه موضوع هم فراتر از این قضایاست و از کاری که کردی پشیمون هستی فکر نکن من اصلا مجبورت نمیکنم تو رابطه با من بمونی اگه الان چیزی داری بگو من میشنوم اگه نه میخوای یه مدت از هم دور باشیم تا بهتر فکر کنیم

نه . دلیلش میگه خودشه ولی درست بهم نمیگه.میگ‌میخواپ از ایران برم

چه بهتر باهم برید!

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
ولی مامان بابام مدام گیرمیدن ک بهش بزنگ یا بگو بیاد. ب خودم باشه میتونم پیگیرش نباشم ولی ازطرفی حرفا ...

ولی باید یه کاری کنی اون بیاد سمتت و الا تو دراز مدت بی توجهیش افسرده ت میکنه مرگ یه بار شیون یه بار با پدر و مادرت هم صحبت کن بگو زوری که نمیشه باید اونم علاقه نشون بده 

اره میگه تنها برم😔

خب بگو تکلیفتو روشن کنه خسته شدی از بلاتکلیفی

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..