2777
2789
عنوان

اوردن دعا زبان بند از سید برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 29687 بازدید | 91 پست

بیا من بهت بدم کارش خالیه دعا قرآنی انجام میده من ازش خیر دیدم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه خوب  چجوری باید گرفت🤦🏻‍♀️

زنگ زدم به یه سیدی خودم گفتم خانواده ها راضی هستن گفت بهت دعا زبون بند میدم که راضی شن سید اقا به نظر خودم قابل اعتماد چون مادرم قبولش داره

بیا من بهت بدم کارش خالیه دعا قرآنی انجام میده من ازش خیر دیدم

واقعا ابجی ؟؟؟

خودم به یکی زنگ زدم سید ولی خب میترسم بگیرم دعا زبان بند برای ازدواج با عشقم میخوام که دو طرف خانواده ها ناراضی هستن ابجی گفت فلان ساعت زنگ بزن تا بهت بدم 

الان میترسم وقتی به عشقم رسیدم خراب شه بخدا اگه راه حلی داری میشه بهم بگی؟؟؟

بعد یه چیزی دیگه ابجی چقدر هزینه شد برای شما؟؟؟

واقعا ابجی ؟؟؟ خودم به یکی زنگ زدم سید ولی خب میترسم بگیرم دعا زبان بند برای ازدواج با عشقم میخوام ...

آره آجی زیاد نمیگیره دعا قرآنی انجام میده دعا بد انجام نمیده 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

از خدا بخواید که راضی بشن همه چیز دست خداست، با منطق راضیشون کنید .

پدر و مادر خوشبختی بچه هاشون میخوان شاید دلیلی داره اگه نه از یه واسطه بخواید باهاشون صحبت کنه راضیشون کنه.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
برای اینکه خانواده ها راضی بشن وقتی دو طرف همو میخوان زبون بند بیاری راضی شن

کلی دعای زبان بند تو قران هست تو نت بزن بیاذ واقعا هم موثره اگه با اعتقاد و خلوص بخونی و ب نام فرد مورد نظرم بنویسی روزی چند دور تسلیحم بگی ب نیت اونایی ک می خوای