تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
من ی بار روزه مسحبی گرفته بودم رفتم مدرسه تولد حضرت محمد بود از این شگلات خوشمزه ها دادن کیک دادن شیرینی دادن منم یادم رف روزم همرو خوردم ی لیوان ابم روش 😂حالا ک همرو خورده یود یادم اومد روزه بودم😐
من ی بار روزه مسحبی گرفته بودم رفتم مدرسه تولد حضرت محمد بود از این شگلات خوشمزه ها دادن کیک د ...
روزه مستحبی رو اگه یادت نباشه ویجیزی بخوری دیگه باطله ولی روزه واجب باطل نمیشه وقتی عمدی نباشه
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
تاحائیکه من میدونم بله...بازم باید ببینید مرجعتون چی میگه
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏