2777
2789
ببین جهت احتیاط ماسک بزن قرنطیته باش چند روز ببین علائمت عوض میشه یا ن نرو تست بده خودتو نفرست تو ده ...

واقعا مردم رو به این کار دعوت نکنید ، وزارت بهداشت اگه مطمئن نبود از پروتکل های بهداشتی هیچ وقت این تست رو نمیزاشت بس کنید تا کی میخاید قدیمی فکر کنید تکنولوژی پیشرفت کرده هزارتا دستگاه و لباس مخصوص و ماسک و شیلد و الکل هست ، بعضیا کرونا بدون علام دارن با این کار بدتر میکنن خودشون رو لطفا از چیزی که مطمئن نیستید پیشنهاد نکنید اگه بره تست مثبت باهش اگه حالش خیلی بد نبود میفرستن خونه و هروز تلفنی حالشون رو میپرسن و علائم رو شون میگیرن و اگه حال خیلی بد باشه بستری میکنن

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا مردم رو به این کار دعوت نکنید ، وزارت بهداشت اگه مطمئن نبود از پروتکل های بهداشتی هیچ وقت این ...

الان شما دکترم بری مرکز بهداشتم بری پیش وزیر بهداشتم بری بهتون میگ ک وقتی علائم حاد ندارین ب مراکز درمانی مراجعه نکنیدچرا چون بخاطر محیط الودش ی  دست درد ساده ک نمیشه گفت کرونا سریع بری تست بدی اینحوری باشه مردم باید هر ۶ساعت ی تست بدن

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

الان شما دکترم بری مرکز بهداشتم بری پیش وزیر بهداشتم بری بهتون میگ ک وقتی علائم حاد ندارین ب مراکز د ...

ن اصلا هم اینجوری نیس من پسرخالم رفت تست داد بهش گقتن مثبته چون حالش خوب بود تو خونه قرنتطینه کردن و هروز بهش زنگ میزدن  دیگه دور قدیم که نیس ندودن و مرد رو سربگردونن الان علم پیشرفت کرده

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫
ن اصلا هم اینجوری نیس من پسرخالم رفت تست داد بهش گقتن مثبته چون حالش خوب بود تو خونه قرنتطینه کردن و ...

دیگ استارتر خود مختار هرچند بعید میدونم بااین علایمش ازش تست بگیرن

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂