2777
2789
عنوان

داداشم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 209 پست
عراق تو روز اربعین رو بزن تو نت چک کن.امار بعدشم که چقدر کرونایی بوده رو هم چک کن متوجه میشی

ولی جدی اون کلیپ باور کردی ؟ 

خیلی خنده داره

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
والله همه تو حرم بودن    

ببین الان عراق و کشورای مثل سوریه امارش کم و پایین چون از نظرپزشکی پایین مثل ما ک اوایل چقدر توی تشخیص کرونا ضعیف بودیم ولی چند ماه ک ازش گذشت اطلاعات بیشتر شد یا امریکا چقدر امار بالا داشت چون امکانات دقیق داشت اوتجام همینحور چون امار و اطلاعات کم راه تشخیص کم پس مردم مریض بشن فکر نمیکنن ک کرونا میگن شاید چیز دیگس

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما واکسن زدن دیگه، فقط اونا که میگن معجزه 🤣🤣 همه چیمون خارجی هست، عرضه هیچکاری نداریم،. فقط منتظر معجزه ایم، فلان جا بری نمیگیری 🤣 خدایی اینقدر جاهل نباشیم

اینقدر خرافاتی نباشیم، خدا هم ما رو به علم و کار دعوت کرده، خارجی ها با علم به درمان بیماری ها و فناوری میرسن، ما هم استفاده می‌کنیم،. هنوز منتظر.... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خو‌حالا هر چی خدایی چیزایی میگن ادم به خدا هم شک‌میکنه‌

بلخره اینوری یا اونوری

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
خوش به حال برادرتون🌺🙃 خود حضرت کمک میکنه مثل کربلا که اصلا رعایت نمیکنن و حرم ها بازه ولی آمار پ ...

واقعا جدی میگین یا شوخیه؟این دیگه کیه بابا.حضرت به چی کمک میکنه؟دنیا تابع  قانون علت و معلول هست.ویروس وارد بدن شه مریض میشی.ماسک نزنی کرونا میگیری.این آمارارو از کجا میارین آخه

اعتقادات هر کس شخصیه 🌷

میدونم 

پس اگ شخصیه چرا از اول میگید

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️