2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نظر مرجع تقلیدت داره. میتونی از رساله نگاه کنی یا گوگل سرچ کنی نظرش در این باره

مرجع تقلیدم مکارم شیرازیه تو گوگل قبل عادت ماهانه رو گفتن بعدشو پیدا نکردم 

تا ده روز فک کنم همون حیض حساب میشه 

سلام فکر کنم بستگی داره کی پاک می‌شدی همیشه اگر همیشه روز پنجم پاک بودی نه الان روزت درسته استحاضه حساب میشه این ولی اگر همیشه ۶.۷ روزه پاک می‌شدی الان پریودت محسوب میشه 

سلام فکر کنم بستگی داره کی پاک می‌شدی همیشه اگر همیشه روز پنجم پاک بودی نه الان روزت درسته استحاضه ح ...

اره همیشه اونطوری بودم ۴ روزه تموم بود 

حالا صبر میکم اگ یه بار دگ اومد میخورم ولی نیاد نمیخورم 

اره همیشه اونطوری بودم ۴ روزه تموم بود  حالا صبر میکم اگ یه بار دگ اومد میخورم ولی نیاد نمیخور ...

فکر کنم اگر همیشه ۴ روز پاک بودی الان عزیزم اگر ازت بازم اومد نباید بخوری استحاضس زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس