پنج ساله ازدواج کردم شوهرم آدم بدی نیست.ومن باردارم تو یه شهر دیگه دور از خانوادم.پدرم پول سیسمونی رو داد ک باسلیقه خودم خرید کنم اما دوروز بعدش تست کرونام مثبت شد و بستری شدم شوهرم با پول سیسمونی من رو ترخیص کرد بعدش با پول سیسمونی کرایه خونه رو داد بقیشم نمیدونم چ جور خرج کرده حالا چهار هفته دیگه زایمانمه هیچی برا بچم نخریدم شوهرم لباس کهنه بچه خواهرش آورده میگه دستم خالیه بعد براش میگیریم اگه زایمان کردم مامانم بیاد بگم پول رو چیکار کردم؟؟؟اگه فامیل بیان دیدن بچه پدر و مادرم خجالت می کشن چون همه فکر میکنن اونا برا نوشون چیزی نخریدن .خودمم اصلا دلم راضی نمیشه ک لباس کهنه تن بچم کنم؟هرچی میگم ک حداقل پانصد بده برم چندتا لباس و حوله براش بخرم میگه ندارم نمیخوام از حق بچم کوتاه بیام بنظرتون چیکار کنم ؟؟
خودش کارتم رو برداشته نمیدونم باورم نمیشه ک فیلمش باشه آخه تا قبل از شش ماهگی هم خیلی ذوق بچه ...
بالاخره زنشی یعنی نمیدونی داره یا نه. کوتاه نیا چرا اصلا هزینه بیمارستانتو بابات باید بده
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بالاخره زنشی یعنی نمیدونی داره یا نه. کوتاه نیا چرا اصلا هزینه بیمارستانتو بابات باید بده
۸۰ میلیون داشت میگه سهام خریدم ضرر کردم بعد از اونم تقریبا ماهی ۲۵۰۰ پول کرایه و وام میده همیشه کارتش خالیه ازاون طرفم میگه کار ندارم الکی میرم در مغازه میشینم
عزیزم دو راه بیشتر نداری یا اینکه به پدر و مادرت بگی همه چیو تا شوهرتم مجبور شه یه فکری بکنه یا اینکه لباس کهنه خواهر زادشو تن بچت بکنی که من به هیچ وجه راه دوم و نمی پسندم از الان رو بدی دیگه نمی تونی مهارش کنی. به هیچ وجه کوتاه نیا مگه کرایه خونه و خرج بیمارستان وظیفه شما و پدر مادرته؟الان که نمیتونه حتی لباس برا بچش تهیه کنه چطور بقیه مسئولیت ها رو میخواد به عهده بگیره بچه که به حرف نیست مسئولیت داره خرج داره آینده داره.استارتر متاسفم همسر شما هنوز آمادگی پدر شدن و مسئولیت پذیری رو نداره که اگه داشت از زیر سنگ هم که شده سیسمونی واسه بچش تهیه میکرد.
عزیزم خوب شاید نداشته واقعا مجبور شده شما هم غرورشو بیشتر از این نشکن خیلی اشتباه کردی ک به خواهرت گفتی بهش بگه اخه مگه طلبکاری از ی ادم غریبه تو با همین اقا قراره ی دختر خانومو بزرگ کنی خوب زندگی پستی بلندی زیاد داره شغلشونم ازاده بندا خدا حق داره خودتونم میگی قبلا اینطور نبود ببین فعلا اگه میتونی از مادرشوهرت یکم قرض بگیر برو دو دست لباس وی حوله وی شیشه شیر بخر کاش پیش همه نمیگفتی شوهرت چیکا کرده میکفتی پس انداز وردیم برا بچه
عزیزم دو راه بیشتر نداری یا اینکه به پدر و مادرت بگی همه چیو تا شوهرتم مجبور شه یه فکری بکنه یا اینک ...
بابا اینقد موج منفی ندید خودش میگه قبلا اینطور نبوده خوب شغل آزاد طوریه ک ی ماه پنج شش تومن پول میاد ی ماه اصلا نمیاد ما تو فامیل زیاد داریم خواهر خودم ک وضع مالیشون متوسط روبه بالاست ولی تو عروسی داداشم مجبور شد انگشترشو بفروشه یعنی یکم پس انداز نداشته باشی واقعاا میمونی همسر ایشونم واقعا شاید تو فشاره