2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والیبال.

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
خب برای دختر سن 19 زیاده ولی پسر تا 26 رشد میکنه...

وات؟ 26؟؟😐😂😂

ن عزیزم همون 19 تهشه تازه اونم رشد طبیعی نیست دیگه با دارو و آمپول و اینا بتونن چند سانت اضاف کنن همین. 

بابا ول کنین تو رو خدا 

خدا سلامتی بده اینا یه هو ضرر دارن

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

بیش تر رشد خودش رو کرده. ما مردها تا شونزده هفده و نهایتا هجده به ته قد و قامت تون می رسیم! می تونه جراحی استخوان کنه-تا چند سانت(کمتر از ده سانت)-ولی بسیار خطرناکه و اصلا نمی ارزه به زیان و عواقب اش. یه چیزی رو هم بگم؛ گمون می کنید برای من که صد و نود و پنج شش تایی هستم همه چیز گل و بلبله؟ بچسبید به زندگی تون و مهم تر از قد و ظاهر چیزهای دیگه است.