2777
2789

خانما عزیز من تک تک نظراتونو خوندم مورد قبول 

ولی

بعضی از خانما

طلاق واسشون اسون نیست

بنا ب دلایلی خانواده پشتش نیستن

دارای فرزندن هستن

نمی تونن مستقل شن

راه میخوان ک طلاق درمونش نباش

بعضیا عاشقن نمیخوان دست بکشن

بعضیا با خون دل زندگیشونو جمع کردن بعد دو دستی بدن ب یک نفر دیگ

نگین نیست هستن خانمایی ک نمیتونن جدا شن هزار یک مشکل دارن

برای اینا همین سیاست خیلی مهم

بله در جواب خیانت باید رفتار جدی مثل طلاق شه

ولی همه شبیه هم نیستن

بعدشم من قبلا تاپیک زدم این کانال ک کپی میکنم نه ادمینشم نه هیچی

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

کاش این مطالب رو کپی نکنی

در حق خودت و هم جنسات ظلم نکنی 

انقدر بی فکر نباش 

همین ما خانما مردا رو پرو کردیم که هر غلطی میکنن 

چهارتا مرد این مطالب رو بخونن شیر میشن که ما خیانتم بکنیم زنامون وظیفه دارن به پامون بسوزن

صبوری.

ی نفر از اشناهامون با خیانت شوهرش با اینکه ی بچه داشت طلاق گرفت. الان مثل چی پشیمونه. زن باید ی کم تو دار باشه و صبوری کنه مردش خودش بر میگرده همه مردا زن خودشون رو خیلی دوست دارن. مطمئن باش که با گذر زمان درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش این مطالب رو کپی نکنی در حق خودت و هم جنسات ظلم نکنی  انقدر بی فکر نباش  همین ما خا ...

مرد اگر تعهد و شعور داشته باشه با ی حرف نمیاد زندگیش رو خراب کنه .

ولی کلا خیانت کردن به هر صورتی توی زندگی هر فردی هست منظورم خیانت رابطه با جنس مخالف هم نیست 

به هر نوعی که باید مرد و زن باهم و درکنار هم این مشکل رو حل کنن مخصوصا خانم ها چون مدیریتشون بهتره

در این دنیا دل بی غم نباشد
صبوری. ی نفر از اشناهامون با خیانت شوهرش با اینکه ی بچه داشت طلاق گرفت. الان مثل چی پشیمونه. زن بای ...

اصلا .

من ادمایی میشناسم با ءذر زمان به خیانتاشون اضافه کردن .

گفتن فکر میکردیم‌پیر بشن درست میشن .‌

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
کاش این مطالب رو کپی نکنی در حق خودت و هم جنسات ظلم نکنی  انقدر بی فکر نباش  همین ما خا ...

متسفانه چ بخوای چ نخوای هستن این خانما

چرا چون از خانوادشون فرار کردن و ازدواج کردن افتادن تو چاله دیگ

من واس این نوع هم جنس ها خودم کپی کردم

بدون مردی ک ذات خوبی داشته باش این متن ببینه خجالت میکش تا بخواد شیر شه

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
اصلا . من ادمایی میشناسم با ءذر زمان به خیانتاشون اضافه کردن . گفتن فکر میکردیم‌پیر بشن درست میشن ...

چه میدونم والا

کاش هیچ زن و دختری وارد رابطه با مرد زن دار نشه

کاش مردا بفهمن خیانت زشت ترین کار دنیاس

مرد اگر تعهد و شعور داشته باشه با ی حرف نمیاد زندگیش رو خراب کنه . ولی کلا خیانت کردن به هر صورتی ت ...

حرفا کم کم به رسم ها تبدیل میشه.....مردی که شعور داشته باشه خیانت نمیکنه...و زندگی کردن با یه بیشعور کار ادم عاقل نیست....منظورم از خیانت صرفا خیانت جنسی است

چه میدونم والا کاش هیچ زن و دختری وارد رابطه با مرد زن دار نشه کاش مردا بفهمن خیانت زشت ترین کار د ...

اره . 

من اون ادما گه میکم ادمای سرشناس در جامعه هستن . شغل خوب ماشین خوب خونه و زندگی عالی ودرامد خوب ‌ اما به زنهاشون خیانت میکنن با وجود دو یا سه بچه ‌ 

طوی راه خیانت رفت براش عادی میشه. اون خانم اشتباه میکنه که میگه پشیمون شده از طلاقش .  ادامه میدن  این ادما تا اخر عمدشون خیانت رو 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
متسفانه چ بخوای چ نخوای هستن این خانما چرا چون از خانوادشون فرار کردن و ازدواج کردن افتادن تو چاله ...

این جور زن ها هم میتونن زندگی کنن میتونن ازاد باشن...چرا همیشه باید سایه ی مرد بالای سر یه زن باشه...ول کنید این همه وابستگی به مرد رو..اکثر زنایی که با این جور مردا میمونن افسرده میشن...دیدم که میگم

این جور زن ها هم میتونن زندگی کنن میتونن ازاد باشن...چرا همیشه باید سایه ی مرد بالای سر یه زن باشه.. ...

نمونه دارم نزدیک هست

نمیتونه طلاق بگیره شرایط نداره نمیشه همه راه بستس با دوتا بچه چیکار کنه ولی کم کم داره با این روشا و اعتماد بنفس همسرشو برمیگردونه