2777
2789

سلام عزیزم امیدوارم اینجا سر بزنی و جواب منو بدی

راستش منم مشکل شمارو دارم وقبل پریود چهارروز لک بینی دارم و ازمایش هورمونی هم دادم dhea پایین بودش چهارساله ناباروری دارم

شما واسه باردار شدن اقدامی کردین دارو مصرف کردین یا طبیعی باردار شدین؟

خدایا ممنون بخاطر همه چیز
سلام عزیزم امیدوارم اینجا سر بزنی و جواب منو بدیراستش منم مشکل شمارو دارم وقبل پریود چهارروز لک بینی ...

سلام عزیزممن قرص dhea و خیلی چیزای دیگهخوردم برای افزایش کیفیت تخمک

طبیعی هم باردار شدم

پیشنهاد میکنم به دکتر رزاقی اکر ایران باشه یا طرازی مراجعه کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزممن قرص dhea و خیلی چیزای دیگهخوردم برای افزایش کیفیت تخمکطبیعی هم باردار شدمپیشنهاد میکنم ...

ممنونم 

خداروشکر راستش من dhea ۷۹ هست که رنج نرمالش از ۸۰ تا ۳۴۰ هست

هردکتری رفتم اینو دیده و اهمیتی نمیدن

ذخیره تخمدانم ۱/۳ بود سی و سه سالمه

سلام عزیزممن قرص dhea و خیلی چیزای دیگهخوردم برای افزایش کیفیت تخمکطبیعی هم باردار شدمپیشنهاد میکنم ...

وقتی باردار شدین از قبل لکه بینی قبل پریودتون درمان شد یا تو همون شرایط باردار شدین؟

وقتی باردار شدین از قبل لکه بینی قبل پریودتون درمان شد یا تو همون شرایط باردار شدین؟

راستش من چون کیفیت تخمک هام پایین بود دو تا بارداری پوچ داشتم و بعد رفتم دنبال درمان

لکه بینی فکر کنم تا بارداری هم بود بعد از زایمان درست شد البته که این ماه بازم لکه بینی داشتم بعد از سالها

سلام عزیزم امیدوارم اینجا سر بزنی و جواب منو بدیراستش منم مشکل شمارو دارم وقبل پریود چهارروز لک بینی ...

یعنی لکه بینی انقد مهم و خطرناکه؟

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

عزیزان ی سوال،ازاقدامم ۱۶روز اینا میگذره ی علایمای جزییی دارمااااا،ولی خو لانه گزینی ندارم....الان دقیقا وقته بی بی زدنه اما نمیزنم ک خودمو بیخودی ازار ندم.فقط ی سوال اگ حامله باشم تا الان باید لانه گزینی میشود؟؟؟ماه پیش ۱۸پری شدم دی هم ۷شدم نامنظمه پری هام.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بله من..همیشه لکه بینی دارم یعنی۴ روز یا بیشتر تا اینکه قشنگ خونریزی شروع بشه..الان الهی شکر پسرم ۵م ...

حداروشکر خدا واستون حفظش کنه

یعنی ماهی ک فهمیدین باردار شدین هم لکه بینی داشتین فقط پریودی نیومد؟

نمیدونم ولی من خیلیا رو دیدم مث خودم این مشکلو دارن و به راحتی نتونستن باردار بشن

خدا از دهنت بشنوه انشالله که دقیقا همینجوری باشه😍😍

نمیدونم ولی من خیلیا رو دیدم مث خودم این مشکلو دارن و به راحتی نتونستن باردار بشن

خدا از دهنت بشنوه انشالله که برای منم همینجوری باشه و راحت باردار بشم😍😍😍😍