2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینه که گاهی اینقدر ازش دلخوری که حتی نمیخوای باهاش هم کلام بشی چه برسه که بشینی باهاش صحبت کنی  

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

من اگه حرف بزنم دعوامون میشه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
این همیشه صدق نمیکنه اگه متاهل باشی متوجه منظورم میشی .گاهی سکوت بهتره چون اگه حرفی زده بشه بعدها نم ...

آره درسته اولین گام اینه که خودتو کنترل کنی و به آرامش برسی 

مذاکره و صحبت بعد از دعوت به آرامشه

خدارو شکر منو همسرم اینطور نیستیم💞

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

والا من سکوت نمی کنم حرف میزنم ولی شوهرم اهمیت نمیده، من فکر میکنم نگرانی های من براش مسخرست درمقابل فشار کاری و مسیولیتی که داره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مشکل اینه که گاهی اینقدر ازش دلخوری که حتی نمیخوای باهاش هم کلام بشی چه برسه که بشینی باهاش صحبت کنی ...

این دلخوریا بخاطر همین صحبت نکردناس 

چون دلخوریای قبلی تلنبار شده بعد ب ی جایی میرسی ک پر از حرفی ولی دگ با خودت میگی فایذه ای نداره

من میگم ولی انگار با دیوار حرف میزنم از دیوار جواب میاد ولی از حاج آقامون نه درست مثل کسایی ک کره البته آدم کر هم حداقل ی اشاره میکنه ک نمی شنوم این ک هیچ

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن