2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

313 بازدید | 15 پست

سلام دوستای خوبم من ۲۵ سالمه سه ساله عروسی کردم تازه فهمیدم شوهرم عقیم  نداره اخلاقشم خیلی بد دست بزن داره بنظرتون جدا بشم بعدا پشیمون نمیشم؟معلمم هستم رسمی خانوادمم پشتمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بچه دار ک نمیشه اخلاقم ک نداره پس واسه چی میخوای زندگی کنی اونایی ک با بی اخلاقی شوعرشون زندگی میکنن مطمئن باش بخاطر بچه شونه 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

بره گم شه 

ماشاالله معلم هم هستی 

حیف نیست کسی که شغل انبیا رو داره 

با آدم بیشعور بی شخصیت زندگی کنه 

این جور آدمها آدم رو رو به زوال میبرن

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

هرکسی یه چیزی براش مهمه. یکی بچه نباشه طلاق میگیره . یکی پول نباشه طلاق میگیره. من با اون قسمتی که گفتی دست بزن داره مشکل دارم. جات بودم به خاطر اون یه مورد، یه ثانیه نمیموندم. حتی اگه بقیه چیزاش اوکی بود. 

یه خانم مستقل و قوی 
هرکسی یه چیزی براش مهمه. یکی بچه نباشه طلاق میگیره . یکی پول نباشه طلاق میگیره. من با اون قسمتی که گ ...

اره بخدا خیلی تحملش کردم درست نشد

خودمم بدون بچه نمیتونم اگه حداقل یک مشکل داشت میتونستم کنار بیام

زندگی با مردی که اخلاق نداره یعنی پیری زودرس....هنوز جووونی جداشوووو

اره خیلی هم بچه ننه و وابسته به خانواده اما خیلی از طلاق میترسم خانوادمم همش بهم دلگرمی میدن

اره خیلی هم بچه ننه و وابسته به خانواده اما خیلی از طلاق میترسم خانوادمم همش بهم دلگرمی میدن

طلاق ترس نداره گلم به ویژه که شما هم شاغلی هم خانوادت پشتت هستن موندن و از دست دادن زمان ترس داره روزهای جوونیت که داره میگذره برنمیگرده....به قول استاد هلاکویی میگه اگر روزی از ازدواج پشیمون شدید و دیدید با اون شخص خوشبخت نمیشیدحتی یه دقیقه بعد عقد  هم همون لحظه بلافاصله ماشین بگیرید برگردید خونه پدر