2777
2789
عنوان

همه چی بیخود شده

179 بازدید | 29 پست

بچه ها من خیلی اینستا نمیرم و پیجم اصلا فعال نیست بیشتر اوقات فقط پیجا رو نگااه میکنم ولی به نظرم واقعا مسخره شده ن اینستاها کلا ، همه تو اینستا فاز بلدی و خفن بودن و خوب بودن و شیک بودن و پولدار بودن و ..... ورداشتن در صورتی که خیلی از این صفات رو ندارن و فقط اداشو در میارن یا مثلا اینکه طرف صدتا کار زیبایی کرده ولی درس و حسابی میگه نچرال فیسم یا ی عده الکی فاز کتاب خوندن رو ورمیدارن درصورتی که اصلا نفهمیدن منظور و مفهوم چی بوده ن فقط تو دنیای مجازی دنیای واقعی و ادماشم همینطوری شدن و فقط الکی ادای چیزی‌ رو در میارن واقعا کسل کننده شده جدا از اونا انقدر این ادما زیاد شدن که فکر میکنن خوبن و بقیه غلط و .... خلاصه که خیلی تو مخه نظری دارین راجبش ؟ 

همه چی شده شواف موافقم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
همه چی شده شواف موافقم

دقیقاااا من نمیدونم چقدر حوصله دارن و بیکارن که میرسن فقط به این کارا و خاله خان بازیا ، اصلا چیزی هم میگی سریع بلاک میکنن در صورتی که فقط ی سوال پرسیدی 

ی بار از ی بلاگر پرسیدم لباتو کجا ژل زدی کاملا معلوم بود بعد بلاکم کرد رد دادن اصلا

بلاگرا و تبلیغاتشونم خیییلی ضایع و مسخره ن،ازون بدتر کسایی ک میانو قربونشون میرن

واقعاااااااااااااا و دقیقااااااااااااا ن هنری دارن ن خلاقیتی ن چیزی ورمیدارن سطحی ترین و پایین ترین استایل های خارجی یا چیزای دیگه رو استفاده میکنن ولی فاز خفن بودن و خاص بودن دارن در صورتی که هیچی نیستن و مثل طبل تو خالی پر سرو صدان

اصلا اینستاگرام الان یه مدتیه که همش عکس افرادی که فوت کردن رو دارن میزارن واقعاا یه حالته افسرده ک ...

درسته هم این هم اینکه ی مشت ادم ... جمع شدن دور هم و فقط به مسائل مسخره و ساده اهمیت میدن

دقیقاااا من نمیدونم چقدر حوصله دارن و بیکارن که میرسن فقط به این کارا و خاله خان بازیا ، اصلا چیزی ه ...

حالا به نظره من باز این بلاگرا بهتر از این عکسای افرادی که مردن هستن.

اصلا الان هر دقیقه ادم میاد توی اینستا همش دارن از مرگ و علت مرگ صحبت میکنن

تمومی هم نداره 

حالا به نظره من باز این بلاگرا بهتر از این عکسای افرادی که مردن هستن. اصلا الان هر دقیقه ادم میاد ت ...

اینم حرفیه ، به نظرم فضاش خیلی مسموم کننده شده واقعا 

مطالب خفن و خوبم داره هاااا 

اینم حرفیه ، به نظرم فضاش خیلی مسموم کننده شده واقعا  مطالب خفن و خوبم داره هاااا

این بلاگرا هم خیلی بعضیاشون دیگه مسخرشو دراوردن

بعد به قول شما یکسریا هم میان قربون و صدقشون میرن

برای منم غیر قابل درکه

این بلاگرا هم خیلی بعضیاشون دیگه مسخرشو دراوردن بعد به قول شما یکسریا هم میان قربون و صدقشون میرن ...

واقعاااا دلیلشو نمیفهمم چرا باید انقدر الکی قربون صدقه ی یکی رفت در صورتی که ممکنه تو زندگی خودش به اطرافیانش هیچی نگه بعد کاملا از من و شما دارن درامد کسب میکنن و خیلی چیزای دیگه باز ی عده الکی قربون صدقشو میدن  ی سری چیزای بیخود و بی ارزش یاد میده من نمیگم بده یا مخالف نیستم ولی به اندازه دیگه