2777
2789
عنوان

چرا دنیا و آدماش اینجورن؟

53 بازدید | 8 پست

چرا واقعا هنووووووووز آدما و قوما خودشونو بالاتر از بقیه میدونن؟ چرا واقعا ؟ یکی از دوستام عاشقه بعد پسره اومده خواستگاری باباش قبول نمیکنه😒😒😒😒😒😒😒😒😒

چرا؟ چون از یه قوم دیگس😐😐😐😐😐😐😐😐

انقد حرصم میگیرهههههه نمیفهمم چرا باید آدمای اینجور وجود داشته باشن؟ البته پیش دوستم خودش اینجور نمیگم ولی ادمای اینجوری واقعا ادمای ... هستن😕

مشکله باباش اخلاق یا پولش نیستاااا فقط بخاطر اینکه از یه قوم دیگس قبول نمیکنه....

انقدر عصبی شدم نمیدونستم چیکار کنم اومدم اینجا یکم درد و دل کنم😕 واقعا دلم میخواست کمکش کنم یا زنگ بزنم ب باباش باهاش حرف بزنم ولی اول اینکه الان میگه به تو ربطی نداره دوم اینکه بعدا اگه پسره خیانت کرد یا هرچی (منکه از نزدیک ندیدمش) میندازن گردن من میگن تو گفتی😐

واقعا نمیدونم چی بگم ...

ذاتا اینجورن دیگ 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حق اینا زنده بودنه؟

بنظرتون میش کاری کرد 

هممون پر از نقصیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

واقعا ما یه آدمایی هستیم از چندکیلو گوشت که اگه بهش نرسیم بو میگیره اونوقت ادعامون هم تا پیش خداست 

کتاب جوینده ارو بخونید یه رمان محشر در مورد زمانیه که دنیا نابود شده و چندصد هزار آدم زنده هستن و برای زندگیشون به همه چی چنگ میزنن واقعا دنیا ارزشش رو نداره

🤍 perfect paradise 🤍