2777
2789
عنوان

شوهرم شماره دوست دوختر ش رو هنوز تو گوشی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حل چیه

شک نکن الان،. یه مدت حواست بهش باشه ببین مورد مشکوک داره یا نه. بهش هم محبت کن که شک نکنه، چیزی نیست اون زن اگه میخواست حتما یا نشانی توی زندگیت بود. 

خودتو توی شک نیانداز

شک نکن الان،. یه مدت حواست بهش باشه ببین مورد مشکوک داره یا نه. بهش هم محبت کن که شک نکنه، چیزی نیست ...

من باورتون میشه بعد از دوازده سال تازه 9 ماهی هست تو این فکرا رفتم هیچوقت وبا هیچ اتفاقی شک نمی کردم حتی دختره اوایل زنگ زده بود برا کار گیدا کنه برا داداشش شوهرم گفت بهم که فلانی میگه میتونی از طریق برادر خانمت کار پیدا کنی

من باورتون میشه بعد از دوازده سال تازه 9 ماهی هست تو این فکرا رفتم هیچوقت وبا هیچ اتفاقی شک نمی کردم ...

یعنی میگم شوهرم میدونست من هیچ حساس نیستم ولی میگم الان بعد از دوازده سال آدما احتمال خطاشون شاید بیشتر باشه تا اوایل ازدواج چون اگه قبولش کرده بود که ازدواج میکرد

من باورتون میشه بعد از دوازده سال تازه 9 ماهی هست تو این فکرا رفتم هیچوقت وبا هیچ اتفاقی شک نمی کردم ...

ریگی به کفش شوهرت نیست مطمئن باش، اگه باشه زنا شاخکشون حساسه می‌فهمن اگه چیزی نفهمیدی حتما نبوده . 

فقط حس مردانگی شوهرت را نسبت به خودت بیدار نگه دار. مثلا ازش بخواه برات کارهاتون انجام بده، به روش بیار که نان آور خانواه هست و از مردانگیش تشکر کن. 

ریگی به کفش شوهرت نیست مطمئن باش، اگه باشه زنا شاخکشون حساسه می‌فهمن اگه چیزی نفهمیدی حتما نبوده .&n ...

ممنون که وقت گذاشتین. راستش فعلا میخوام تاریخچه مکالما تش را با این خانم زیر نظر داشته باشم. احتمالا دختره ازدواج نکرده و هنوز هم از شوهرم من به عنوان یک پناهکاه استفاده میکنه چون اوایل هم همینطور بود و من چون مطمئن بودم به عشق شوهرم اصلا برام مهم نبود حتی شوهرم همه چیز رو بهم میگفت  ومن هم با دختره به عنوان خیاطم دوست بودم تا اینکه دختره رفت تهران درس بخونه و من م کمکم ارتباطم رو کم کردم 

ممنون که وقت گذاشتین. راستش فعلا میخوام تاریخچه مکالما تش را با این خانم زیر نظر داشته باشم. احتمالا ...

یه خانمی میگفت مردا دویت دارن پناهگاه باشن اگه ببینن زنی تنها و بدون پناهگاه مونده سعی میکنن زیر پر و بالش را بگیرن. 

مثال میزد زنی به شوهرش گفت همسایه کناری میوه ندارن، بعد چند وقت میگفت شوهرم اول برای اونا می‌خره بعدا برای خودمون 

اگه حس کردی اون خانم داره پاش توی زندگیت باز میشه، این احتمال را بده که اون خانم داره از شوهرت به عنوان پناهگاه استفاده میکنه، بدون این که احساسات زنانه را درگیر کنی، منطقی با شوهرت حرف بزن و اتفاقا خوبی ها و داشته های اون زن را به‌ش بگو که فکر نکنه اون زن بی پناهه و پنهانی پیشش بره. کاش ازدواجش جور میشد.