2777
2789

بزن گوگل

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا از ته قلبت

برای حاجت حدیث و 

رفع شدن توده محدثه بدون عمل دعا کن از ته ته قلبت

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
تورو خدا از ته قلبت برای حاجت حدیث و  رفع شدن توده محدثه بدون عمل دعا کن از ته ته قلبت

چشم عزیزم حتما اگه قابل استجابت دعام باشم ان شاءالله هرچه زودتر لباس عافیت برتن کنه بحق احترام تمام دهن های روزه که خدارو صدا میکنن

خانوما برای شفا پیدا کردن مادرم صلوات بفرستین لطفا .
چشم عزیزم حتما اگه قابل استجابت دعام باشم ان شاءالله هرچه زودتر لباس عافیت برتن کنه بحق احترام تمام ...

مزسی فدات شم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃