2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه هرکس یه سبکی داره 

ولی واسه من واقعا خوب میشه 

پیاز دو عد بزرگ 

لیمو عمانی 

دارچین 

ادویه مخصوص قیمه ( مارک همیشک رو قبول دارم تو این مورد )

لپه به اندازه 

سیب زمینی هم فراوان سرخ میکنم می ریزم روش 

اره دیگه اونارم رستورانیا میپزن دیگع نذری خونه فامیل مگه نخوردی و خشمزس

پیاز رو نگینی خورد میکنم با گوشت حساااابی تفت میدم بعد زردچوبه  و رب میریزم و باز تفت میدم تا رب رنگ باز کنه،بعد یه عالمه زعفرون دم کرده میریزم تو خورشت و میزارم بپزه..چوب دارچین هم میندازم توش اخرش در میارم...

لیمو هم که اخرش اضافه میشه..زعفرون بِیس اصلی خوشمزگی لین غذاست

😍😍😍
اره دیگه اونارم رستورانیا میپزن دیگع نذری خونه فامیل مگه نخوردی و خشمزس

لپه رو قبل از پخت .یه مقدار تو روغن سرخ کن ..بعد که آب ریختی خواستی بپزن کف که کرد آبشون رو عوض کن .آخر پخت خورشت هم گلاب و یه مقدار دارچین بریز .زعفرون هم بریز .نداشتی الیت زعفرونی بریز

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

عزیزم باید پیاز بزرگ رنده کنی باگوشت تفت بدی بعد زردچوبه زعفرون بریز .لپه هم جدا بجوشون یکم که نیم پز شد به گوشت اضافه کن تابااون پخته بشه هل هم بنداز بالیموعمانی ودارچین همون اواسط.بعد اخرسر ۱۰دیقه اخر نصف استکان هم گلاب .روغن رب به قیمه جلا انگاری میدن که خیلی تاثیر داره 

موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰
خو بعد له نمیشه لپه ها وقتی با گوشت بپزه ؟

ببین گلم اول لپه رو با آب بزار بجوشهه کف که کرد کفش خالی کن دوباره با آب تازه بزار بجوشه سه بار انجام بده

پیاز رو ریز خورد کن یه کم تفت بده

بعد گوشت رو اضافه کن بعدش زردچوبه و چوب دارچین بنداز و یه کم دیگه تفت بده

بعد رب گوجه رو تو همون سرخ کن و لپه ی آبکش شده ام اضافه کن

یه دونه گوجه ام رنده یا پوره کن بریز

آب جوش هم اضافه کن و بعدش زعفران بریز 

بزار تا قشنگ جا بی هفته

من از ادویه خورشت قیمه هاتی کارا ام

بیست دقیقه آخرش اضافه میکنم خوشمزه میشه😋😋😋

هرکی خورش قیمه منو میچشه میگه عین خورش محرم شده

طرز تهیه اشو برات مینویسم:

اول پیاز هارو نگینی خورد کن و با روغن ترجیحا جامد بذار طلایی بشه

طلایی ک شد گوشت قیمه ای(ریز شده) رو بریز و تفت بده و در مرحله بعد نمک فلفل زردچوبه رو بزن

لپه هارو که از چندساعت قبل خیس کردی و چندین بار آبش رو عوض کردی رو اضافه کن و تفت بده

چند دقیقه بعد آب رو بریز روی مواد و بذار حدود ۳ ساعت بپزه

بعد از پخت حدودی ۳ ساعته ، آب قلم رو اضافه کن

یک پیاز متوسط بردار رنده ریز کن و آب اضافه اش رو بگیر

ماهیتابه بردار روغن بریز و پیاز رنده شده رو اضافه کن و تفت بده تا طلایی بشه ،  رب اضافه کن و تفت بده تا رب تعقییر رنگ بده و بوی زخمش از بین بره پودر دارچین و کمی نمک و ادویه کاری اضافه کن

و به کلیه موادت اضافه کن و بذار چند ساعتی مواد بپزه

یک ساعت آخر لیمو عمانی که تلخیش رو گرفتی به موادت بزن

نوش جان.