2777
2789
عنوان

خانواده ی بد

3237 بازدید | 18 پست

سلام. من ۸ ماهه باردارم. خانواده ی خوبی ندارم خودم مخصوصا مادرم. مادر نیست برای بچه هاش دشمنه.خداروشکر شوهرم خوبه. درک میکنه. تا الان پیش خانواده ی شوهرم حفظ ابرو کردیم.یک ماه بعد که قراره بچه م ب دنیا بیاد. پیش خانواده ی شوهرم مخصوصا جاری هام خجالت میکشم که مادرم نمیاد تا ازمراقبت کنه.انقدر اذیتمون کردن که شوهرم گفته حتی اگه بیان هم من نمیزارم دیگه چون واقعا ارامشمونو سلب میکنن. به نظرتون چیکار کنم؟ 

تو رو خدا هر کی پدرمادر خوبی داره قدرشو بدونه. 😔نمیدونم حکمت خدا چی بوده که ما رو از نعمت پدرمادر خوب محروم کرده. 

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید

کاری نمیشه کرد که 

خداروشکر ک همسرت خوبه 

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو. سالهاست راه دورم. همین دوری و کمتر باهاشون سر و کار داشتن خیلی کمک کرده بهم. آروم تر شدم. اونا بقیه نزدیک هم هستن و مرتب در حال دعوا. من یه بار بعد ۶ ماه رفته بودم ببینم مادرم رو . فقط یه هفته رفته بودم. شب آخر کاری کردن که رفتیم هتل. شوهرم خداروشکر فهمیده هست. اونم البته خانوادش خیلی جالب نیستن. هردومون همدیگه رو داریم همین بسه. جای خانواده نداشته رو با دوستای خوب پر کردم. خداروشکر دوستات خوبی دارم

میشه بگی عزیز مگه چیکار کرده؟؟

یه ادمی هستن که واسه بقیه خوبن ولی برای بچه های خودش نه. قبل عید که رقته بودم خونه ی پدرم. مادرم پیش همسایه ها داشت ازم بد میگفت و بعدشم کلی فش و نفرین که انشالله بچت بمیره. بچه ت دختره چه گلی به سرمون زدی. پسرداشتن لیاقت میخاد و از این حرفا. اخرسرم بهم حمله کرد . منم به زور تونستم خودمو نجات بدم و از وقتی اومدم خونم حتی یه زنگ هم نزدن. شوهرم خیلی ناراحت شد. میخاست بره دم خونمون من نزاشتم..

حرف دل منو میزنی که عزیزم بمیرم برا تنهاییت بیاخودم بیام برات کاراتو انجام بدم آبرو برامون نذاشتن ...

مرسی گلم. لطف داری. نگران کار و بچه داری نیستم. پیش خونواده ی شوهرم خجالت میکشم. ۴ تا جاری دارم. همشون خونواده هاشون خیلی خوبن. به دختراشون ارزش میدن. حمایتشون میکنن ولی من 😔

اغلب دارم فکر میکنم اگر پدر و مادر بهتری داشتم چی میشد. مامانم بچه که بودم من رو اذیت میکرد و بعد می‌خندید. من و می‌ترسوند و با خواهرم میخندیدن. جلوی فامیل بابام به من توهین میکرد. هیچی برام نمونده بود. هیچ عزت نفسی نداشتم. به خاطر همین متاسفانه چندتا تجربه خیلی بد داشتم. به خاطر فرار از اون خونه یه نامزدی خیلی بد کردم ولی خدا روشکر بهم خورد. یادمه بچه بودم هرکی میومد خونمون میگفتم میشه من رو ببری بچه ات بشم. فیلم نفس رو دیدین؟ من این فیلم رو میدیدم فقط اشک می‌ریختم. انگار خود من بود. البته حداقل بابای بهتری داشت اون.

اغلب دارم فکر میکنم اگر پدر و مادر بهتری داشتم چی میشد. مامانم بچه که بودم من رو اذیت میکرد و بعد می ...

کاملا درکت میکنم. چون منم همه ی اینارو تجربه کردم.

یه ادمی هستن که واسه بقیه خوبن ولی برای بچه های خودش نه. قبل عید که رقته بودم خونه ی پدرم. مادرم پیش ...

چه بد....اما عزیز اولین چیزی که ارامش برات میاره اینه که این قضیه رو بپذیری....دنبال مشکل در وججود خودت هم نباش و اینکه هی با خودت بگی چرا با من اینطوریه...انتظارت رو از همه ی ادمها پایین نگهدار حتی مادر و پدر، اینکه ایشون چنین برخوردی دارن مطمئنا جدید نیست و شما از کودکی با اینطور رفتارهای مادرتون اشنایی دارید، بدون عزیز که ایشون خودشون قربانی هستند...قربانی کمبودها و احتمالا تربیت نادرست و محرومیت از پرورشی که اعتماد بنفس و عزت نفس بهشون بده...حالا ایشون همون کودک گذشته هستن که با حمل حقارت های گذشته و با رویارویی با مشکلات زندگی و افزوده شدن ضعف ها و نادرستی های اخلاقی، بزرگ شدن...

درکشون کنید و توقع مادری کردن ایده ال یا حتی نرمال رو از ایشون نداشته باشید.

رفت و امدتون رو کم کنید اما قطع نکنید مگر اینکه کارد به استخونتون برسه...

چه بد....اما عزیز اولین چیزی که ارامش برات میاره اینه که این قضیه رو بپذیری....دنبال مشکل در وججود خ ...

کاملا حرفاتون منطقی و کارساز بود. ممنونم. کارد از استخون هم گذشته. متاسفانه ۲ بار باعث طلاق خواهرم شده. و خواهرم هم افسرده شده . و بیشتر حالت جنون پیدا کرده پیش اون مادر. طوریکه حالش رو میپرسی باهات دعوا میکنه. کاش بعضی پدرو مادرها کلا نبودند.