2777
2789
عنوان

این یعنی جنینم سقط شده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 54 پست
چن هفتته ک سقط شد؟؟علائم چیا داشتییی

تو سنو زده ٨هفته و ٦ روز  

تایید کرده که miseed abrotion 

یعنی یه مدت طولانی مونده تو رحم مثلا دوهفته این باید درنظر گرفت قبل از سنو 

تیکر بارداری نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزا که نه اما اینو قشنگ توضیح داده تو سنو  حالا سوالت بپرس شاید بتونم جواب بدم

من خیلی استرس دارم ..اخه ی بار هفته ۶رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده ..اما دیگ نرفتم ..بعدش مسافرت رفتم خونه مادرمو این داستانا ..ولی همچنان تهوع و ویار دارم .تهوعم ک خیلی شدیدتر از دوهفته قبلم شده ...هفته ۱۱هم سونو غربالگری دارم .الانم ده هفتم ...بنظرت مشکلی برا جنینم پیش نیومده؟

من خیلی استرس دارم ..اخه ی بار هفته ۶رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده ..اما دیگ نرفتم ..بعدش مسافرت ...

استرس تو بارداری خوب نیست اصلا 

فکر نمیکنم دلیلی نداره که بخاد مشکلی پیش بیاد  اشالله که نی نیت سالم بیاد بغلت

تیکر بارداری نیست .
@ننه_الماس    

مرسی دلبرم

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋

متاسفم عزیز دلم سقط شده جنین

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋

عزیزدلم سنی نداری میتونی مجدد مادر بشی نگران نباش یه چند وقت استراحت کن ....از رو سونو معلوم بود اینم حکمتی داشته عزیزم