بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این چیزا که نه اما اینو قشنگ توضیح داده تو سنو حالا سوالت بپرس شاید بتونم جواب بدم
من خیلی استرس دارم ..اخه ی بار هفته ۶رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده ..اما دیگ نرفتم ..بعدش مسافرت رفتم خونه مادرمو این داستانا ..ولی همچنان تهوع و ویار دارم .تهوعم ک خیلی شدیدتر از دوهفته قبلم شده ...هفته ۱۱هم سونو غربالگری دارم .الانم ده هفتم ...بنظرت مشکلی برا جنینم پیش نیومده؟
یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
عزیزدلم سنی نداری میتونی مجدد مادر بشی نگران نباش یه چند وقت استراحت کن ....از رو سونو معلوم بود اینم حکمتی داشته عزیزم