2777
2789
عنوان

لطف بیاین یه سوال دارم

81 بازدید | 8 پست

وقتی ازدواج کردم شوهرم آدم خوب و مومنی  بود خیلی هم خاطر خواه داشت تا حدی که مادرش میگفت خیلیا بخاطر اینکه دخترشون را برا این پسر نگرفتیم باهامون قهر کردن کلا.قبلش مطمئنم با هیچ کس دوست هم نبود ولی الان بد شده ظاهرا روابط جنسی متعدد داشته با افراد مختلف داشته خواستم ببینم بنظرتون ممکنه این آدم را طلسم کرده باشن؟آخه آدم  اینجوری ای نبود اصلا مثلا اصلا آهنگی که صدای زن باشه هم گوش نمیداد قبلا و خیلی حساس بود

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون حرف مادرشوهرت ک باور کردی😂

بخدا راست میگه یکی دوتاشونو خودم میشنایم با خوده منم حرف نمیزنن حتی یه بار با جاریم هم دعوا کردن سره این قضیه 

شما باشون فامیلی؟

من نه ولی اونا فامیلشونن مثلا یکیش دختر داییشه که خاله هاش و دختر خاله هاش هم برام تعریف کردن که داییش هم هر کار کرد که دخترشو بده به این 

من نه ولی اونا فامیلشونن مثلا یکیش دختر داییشه که خاله هاش و دختر خاله هاش هم برام تعریف کردن که دای ...

عزیزم اگه اینجوری بود از خود فامیل میگرفتم نمیومدن از غریبه دختر بگیرن.حالا اینا مهم نیس ولی انقد زودباور نباش

عزیزم اگه اینجوری بود از خود فامیل میگرفتم نمیومدن از غریبه دختر بگیرن.حالا اینا مهم نیس ولی انقد زو ...

یبار از خودش پرسیدم فامیلشون را در حده خودش نمیدید آخه منم تعریف نباشه از همه اونا که میدونم کی ان سرترم و کسی هم که ما را به هم معرفی کرد از فامیلای درجه یک منه.اونم خودش خانومه و اونموقع میگفت دخترایی که توی محل کارن عاشقشن همه ولی این تحویلشون نمیگیره.واقعا اون موقه ها آدم دیگه ای بود