2777
2789

سلام. 

حالمو نمیتونم توضیح بدم.

چقدر قشنگه چقدر حس خوبیه

استرس نگرانی خوشحالی همه رو باهم دارم 

دیشب بعد سحر از خدا خواستم اینبار دیگ ناامیدم نکنه و بزرگی کرد و ناامیدم نکرد😍

خدایا شکرت...

معجزه این لوبیای سحرآمیزمه که امروز باخبر شدم تو وجودمه! 

هفته ی پیش با همسرم یه دعوای حسابی کردیم دوتامون بریده بودیم بهش گفتم منم دیگ نمیخوام زندگی کنم چن ماهه اقدامیم بچه دارم ک نشدیم شاید خدام نمیخواد ما باهم باشیم چن روز بهم فرصت بده به خانوادم میگمو تموم. 

اما بعدش نمیدونم چرا یهو زندگیم انقدر برام مهم شد منی ک خودم پیشنهاد جدایی دادم ب شوهرم دوروز التماسش کردم ببخشه بهمو اصلا ب بهم خوردن زندگیم فکر میکردم دلم میخواست بمیرم اونم انقدر زجرم داد میگف نه😔

ارزوی معجزه کردم و فکر کردم معجزه بخشش شوهرمه حتی بهش گفتم دیگ تا چن سال بچه هم نمیخوام، اما خدا معجزشو یجور دیگه بهم نشون داد باورم نمیشه دوسه ماه دیگ نزدیک یه سالع منتظر بودم خدایا شکرت😍😍😍 

از ته دلم برا همه منتظرا آرزوی همچین لحظه ای دارم دعا کنید لوبیامو سالم و سلامت بغل کنم😍

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

دعا کن منم این ماه باردار باشم 🙏🙏🙏

انشالله به سلامتی و دلخوشی بیاد بغلت و کلی اتفاق خوب با خودش بیاره

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کن منم این ماه باردار باشم 🙏🙏🙏 انشالله به سلامتی و دلخوشی بیاد بغلت و کلی اتفاق خوب با خودش ...

انشالله عزیزم انشالله به حق همین ماه زودی مامان شی😍

آخیییی عزیزدلم دعا کن ما عاقبت بخیر بشیم خیلی خوشحال شدم برات

ممنونم عزیزم انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده🥰

مبارکه عزیزم برا منم دعا کن تورو خدا

از ته دلم برات آرزو میکنم خدا دامنتو سبز کنه گلم

وای چقدم پررنگ 😍😍😍😍😍 مبارکه مامان خانوم  اول ماه رمضون چه حال خوشی داری  دعا کن وا ...

خیلیییی حال خوبیه انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده