2777
2789
عنوان

عاقا خب بیاین دگ😐چالش سرکاریییی+اسکرین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من از ستاد مبارزه با مواد مخدر با شما حرف می زنم به ما اطلاع رسانی شده شما مواد مخدر استشمام می ...

اینو که پیام نمیدن میان کت بسته میبرنش

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

ما تو مدرسه گوشی میبردیم زنگ میزدیم مزاحم تلفنی میگفتیم سلام خسته نباشین از ازمایشگاه (محله زندگیشون) زنگ میزنم شما خانومتون بارداره 😅😅 مثلا من با عموی دوستم حرف میزدم که میدونستم فامیلش چیه خیلی باحال بود 

اینطوری سرکار بزارین

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
ما تو مدرسه گوشی میبردیم زنگ میزدیم مزاحم تلفنی میگفتیم سلام خسته نباشین از ازمایشگاه (محله زندگیشون ...

ویییی😂😂

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
ویییی😂😂

به بار به بابابزرگ من زنگ زدن گفتن خانومت بار داره 

بابابزرگم انقد ترسیده بود سریع گوشیو داد به مامان بزرگم گفت ببین این دختره چی میگه میگه تو حامله ای 🙄🙄😯 

😅😅😅

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
به بار به بابابزرگ من زنگ زدن گفتن خانومت بار داره  بابابزرگم انقد ترسیده بود سریع گوشیو داد ب ...

اییی😂😂😂😂🤞🏼

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..