2777
2789
عنوان

دلم صاف نمیشه باهاش

330 بازدید | 17 پست

ماتو شهر غریبیم بعد مدت ها دوسه تا از دوستامونو دیدیم پریشب اونا که رفتن سر یه بحث مسخره شوهرم بدجور زد منو یعنی اینکه تو دعوا تا جوابشو دادم پاشد کتک زدن کل صورتم داغونو کبوده سرم چند جا قلمبه شده درد میکنه یه بچه دوساله هم دارم دیروز رفتم دکتر عکس اینا انداخت میخاستم برم پزشک قانونی دلم واسه بچم سوخت پیشم بود خیلی داشت اذیت میشد منم حالم بد بود...بعدم اینجا انقدر کوچیکه شوهرمنم کاسبه با اکثر مامورا رفیقه....خلاصه چندتا پیام فرستادم واسش گفتم که فقط واسه بچمه اینجام گفتم نمیبخشمش هیچوقت حلالش نمیکنم

خلاصه خیلیییی دلمو خالی کردم از دیروز نگاهشم نکردم هیچ کاری هم نکردم یعنی نمیتونم همه جام درد میکنه

دیشب ما که خابیدیم نصفه شب اومد بغلم کرد من امتناع کردم بعد اون که کوه غروره دوبار گفت ببخشید نفهمیدم چیشد

بعد گفت دارم از عذاب وجدان میمیرم ولی من همچنان سکوتم

من همیشه خیلی شادو سرحال بودم باهاش ولی واقعا الان نمیتونم دیگه من تو این شهر غریب هر دردسری کشیدم دیگه توان ندارم

شما بگین ادامه رفتارم چجور باشه باهاش

دخترم دنیای من♥️

همینجوری خوبه؛ولی زیاد کشش نده دیگه نازتو نکشه تو همین حوالی یجور بگو که دیگه تکرار نشه رفتارس

بخند شاد باش💜:) بزار بفهمن قوی تر از دیروزی🙆🏻‍♀️🦄  .............. با قوانین خودت زندگی کن❤🖇 .....در قلب من جاودانه ای🥺❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لزومی نداشت خانواده هاتون بفهمن حتما هم لازم نبود الان پیگیر شکایت باشی ب نظر برو حتما پزشک قانونی ی مدرکی داشته باشی ک اگر بار دوم شد بتونی حسابشو برسی 

مگه الکیه ب این شدت زدتت😳

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

خواهری نگا تا ی مدت کم همینطور باش ولی جوری نباش ک عادت کنه هی کم کم خوب بشو بهت در خواست میدم قبول کن

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

عزیزم اگر این رفتارا ادامه داشت بخاطر بچت اقدام کن اینکه بمونی سر یه زندگی ک کتک میخوری فردا بچت هم کتک خوردنو جزو زندگیش میدونه خیلی از کودکان مشکل روحی دارن بخاطر اینکه مادرشونو کتک خورده و درحال کتک خوردن دیدن نزارید بچتون فک کنه مادر تو سری خور داره  من نمیگم طلاق بگیر چون تو زندگی شما نیستم ولی صبر کن اگر باز تکرار شد حتما پیش مشاور برو 

چه جوری تو را زده چه جوری میتونی بش اعتماد کنی که دیگه تو را نزنه کسی که راحت دست رو زن بلند میکنه بازم این کارا تکرار میکنه این نمیتونی جلوی عصبانیتشا بگیره اینجور ادمایی باید دستاشون قطع بشه هزار مشکل با همسرم داشتم ولی یک بار دست رو من بلند نکرد