2777
2789

جرعت جرعت جرعت جرعت جرعت

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂
جرعت جرعت جرعت جرعت جرعت

حقیقت حقیقت حقیقت حقیقت حقیقت

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر😐 i am a boy

الغوث😐

خب تو که مردی باید جرعتو انتخاب میکردی.مردن مردای قدیم😏

حالا بگو ببینم تا حالا دلت زن خواسته؟

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اگه الان پدرت خوابه، برو بیدارش کن

هه خونه تنهام😁😁😁😁😁

اووووووه خیلی 😂😂 آقا همه از من اینو میپرسن 😆😆😆 چن باری اینکارو کردم انداختم گردن خواهرزادم 😆 ...

😂😂😂

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اخرین دعوای فیزیکیت با کی بود و کِی؟

با بابام جدی اش و صر صیگار کشیدنم چند ماه پیش جات خالی نباشه ی بادمجون گنددع تو چشم کاشت ولی غیر جدی همین روزا با پصررعموم انتر داشت موهامو میزد الکی الکی

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
خب برا حقیقت بگو که چرا تنهایی؟😁

فقط منو بچم هستیم همه رفتن خونه مادر بزرگم الوچه دزدی

به به چ دلاور😍 ی عکس از همین الانت بده