2777
2789

سلام دوستان عزیزم  پسر دایی یکی از دوستان خواهرم بر اثر سهل انگاری مادرش الان تو بخشICUکرونایی ها هست و ۱سالشه خیلی خانوادم به خاطرش ناراحت شدن  گفتم تنها کاری که میتونم براش بکنم اینه که دعا کنم و از شما هم بخوام که برای سلامتیش اگه به صلاحش هست دعا کنید   علاوه بر این کوچولو برای تمامی  افراد کرونایی بد حال و مریض دعا کنید .واقعا ممنونم ازتون 🙏

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   

خودم برای سلامتیش ۱۴تا صلوات نذر کردم  +ختم ۱ جزء سوره 

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا در حق هم اجابت میشه

میشه برای خونه دار شدنم تو شهر خودم دعا کنید

حتی یک صلوات

برای بچه برای شفاش 

امن یجیب و..... خوندم

لطفا یه صلوات برای پیشرفت تو کارم بفرست ممنون❤️❤️

یعنی مامانش باعث شده کرونا بگیره؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

خدا کمکش کنه انشاالله 

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
یعنی مامانش باعث شده کرونا بگیره؟

من زیاد اطلاعی ندارم اما گویا به مادرش گفتن زیاد این بچرو بیرون نبر و ولی مادر .... 

اون وقت کی تشخیص داده بخاطر سهل انگاری مادر بوده؟ کی برای بچه ش دلسوز تر از مادر هست ؟ 

مادرش بچرو میبره  میهمانی که گفته بودن اون منطقه اگثرا کرونا گرفتن والا خودمم زیاد اطلاع ندارم ولی اینطور گفتن 

اخی عزیزم خدا کمکش کنه .امروز رفتیم بیرون ۱۰دقیقه پارک بشدت شلوغ بود بچمو قانع کردم نباید پارک بریم اونم قانع شد

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
اخی عزیزم خدا کمکش کنه .امروز رفتیم بیرون ۱۰دقیقه پارک بشدت شلوغ بود بچمو قانع کردم نباید پارک بریم ...

خدارو شکر عزیزم  مجبوری دیگه باید رعایت کرد تا ان شالله  این ویروس  از بین بره🥰

انشالله که خوب میشه عزیزم ولی چرا سهل انگاری مادر ؟؟

من اینطوری که شنیدم گویا  به مادرش گفتن که بچرو تو میهمانی نبر که اکثر افراد تو اون منطقه کرونا گرفتن ولی مادرش متاسفانه قبول نکرد