2777
2789
عنوان

خیلی خسته و داغونم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 132 پست
به اون فکر میکنم بیشتر گریم میگیره  اکن چه گناهی کرده من همش باید گریه کنم

گریه نکن.چرا خودتو عذاب میدی مگه چندسال عمر میکنیم؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کارم از داغون گذشته  سرگردونم نمیدونم چیکار کنم  چی درسته چی غلط

کاش ميشد عکس بذارم برات ببینی این افکار و کارهای شوهرم چه بلایی سرم آورده سر یکسال معدم سوراخ شد اسید ریخت تو شکمم دکتر گفته بود حتما میمیرم حتی با عمل بابام بشدت مثل بچه پنج ساله برام گریه میکرد اونوقت شوهرم گفته بود ربطی به من نداره از اولش اومده بود خونه من مشت مشت قرص معده میخورد مادر شوهر بیشعورم قیافه گرفته بود که دختر مریض انداختید به ما شکمم از زیر دنده هام تا ده سانت پایین نافم باز شده و جای بخيه هاش مونده خواهرانه بهت ميگم خودتو آروم کن غصه اش مال پدر و مادرته و خودت بقیه هیچیشون نميشه 

هی خدا ۲۵سالمه انگار پیر شدم هیچ دلخوشی ندارم  جز بچم

ب همون بچه فک کن.اون استرس و ناراحتی تو درک میکنه.ی زن قوی باش.نذار ی الدنگ تمام عمر تو سیاه کنه.مگه چندسال زندگی قراره بکنی ک اینهمه غصه بخوری؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
کاش ميشد عکس بذارم برات ببینی این افکار و کارهای شوهرم چه بلایی سرم آورده سر یکسال معدم سوراخ شد اسی ...

خیلی دلم برات گرفت،یه سوال همش داره تو ذهنم میچرخه چرا عدالتی وجود نداره،چرا اونایی که زندگی سالمی ندلشتن همه کاری کردن خوشبخت شدن

چرا سهم ما این شداز زندگی مگه ما چیکار کرده بودیم

الان  داشتم زجه میزدم به خدا گفتم اخه تقاص کدوم گناهه بگو تا بدونم

ب همون بچه فک کن.اون استرس و ناراحتی تو درک میکنه.ی زن قوی باش.نذار ی الدنگ تمام عمر تو سیاه کنه.مگه ...

نمیذاره 

تو همه چی نظر نیده اذیتم میکنه مثلا بهم خرجی میده ،،ولی ازم حساب کتاب میخواد نمیذاره ارون زندگی کنم

،دلم میخواد کار کنم 

ولی نمیذاره 

این همه سال درس نخوندم زحمت نکشیدم بشینم تو خونه بکوبه تو سرم ازم سر هی حساب کتاب بخواد

خیلی دلم برات گرفت،یه سوال همش داره تو ذهنم میچرخه چرا عدالتی وجود نداره،چرا اونایی که زندگی سالمی ن ...

باور کن ما فکر میکنیم خوشبختن من گاهی میبینم خانوما میان تاپیک میزنن شوهرشون خیانت کرده واقعا داغون میشم بازم اينا با خونوادشون هستن خدارو هزاربار شکر کن کوچولوت بیان بحدی شيرينه کلا دنیات ميشه ديگه اذیت نمیشی منم پسرم الان شونزده ماهشه عشق دنیاس شوهر و خانوادش کیلو چنده بابا فقط کوچولوت رو عشقه انشاالله اومد بغلت میفهمی چی ميگم 😘😘😘😘😘😘

باور کن ما فکر میکنیم خوشبختن من گاهی میبینم خانوما میان تاپیک میزنن شوهرشون خیانت کرده واقعا داغون ...

خدا نگهش داره برات ایشالا

باورت میشه الان لباسشو آوردم نگاه میکنم که یکم دلم آروم بگیره،هی داره تو دلم وول میزنه 

۳۵سالشه خاک بر سر

بچت ب دنیا بیاد خواه ناخواه اونو ب همهههه ترجیح میده

بچه هم ب مادر وابستس 

پس در کنار بچه مجبوره ب شما هم وابسته بشه

دیدم و حس کردم ک میگم

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
با سیاست رفتار کن ،هرچی هی بگی خانوادتو بیشتر دوس داری خرابترش میکنی یه دیوار بین خودتون درست میکنین ...

سلام.عزیزم شما تربیت معلم میخونین؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
امیدوارم  من نمیخوام قید اونارو بزنه  میخوام بتونه جابگاه افراد رو مشخص کنه

مشخص میشه بهت قول میدم

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه