2777
2789
عنوان

خیلی خسته و داغونم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 132 پست
ب این چیزهافکرنکن گلم الان فقط ب فکرخودت وبچه توی شکمت باش که توالان پناهشی وهمه کسش این چیزهاارزش ن ...

دقیقا همینطوره که میگی 

مردا تا وقتی بچه رو لمس نکنن بهش هییییچ حسی ندارن

من الان باردارم مدام بالا میارم و تنگی نفس دارم ..تکون میخورم میگه بندازش اعصابم خورد میشه میبینم حالت بده 

من خیلی ناراحت میشدم که ینی هیچ حسی بهش نداره بعد فهمیدم کلا لمسش نکنه دوسش نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اکثرشون نفهم و احمق هستن خودتو حرص نده و بدون ک دنیا بر کف اقبال میشه اگر احترام و دوسداشتم رو گدایی نکنی... اون فهمش همینقده منم از شوهرم خیلی گله دارم ولی واقعا نمیخاد ک بفهمه.... چ میشه کرد؟... فقط گریه و غصه الان ی اشتباه بزرگه در حق بچت... بخدا این دوران رو داشتم ک میگم حالا میبینم بچه‌ام عصبی و تا آرومم بخاطر اون جوشهای ک زدم و هیچی درست نشد اما شما اشتباه نکن بهش فک نکن

خدا نگهش داره برات ایشالا باورت میشه الان لباسشو آوردم نگاه میکنم که یکم دلم آروم بگیره،هی داره تو ...

عزیزم 😍😍😍😍😍😍پسر منم هروقت گریه میکردم تکون میخورد آروم میشدم قربونش بشم با ناراحتیت اونو اذیت میکنیا خواهر جان 

خیر عزیزم  هدفمه که بخونم😍

چ مقطعی هستین؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
دقیقا همینطوره که میگی  مردا تا وقتی بچه رو لمس نکنن بهش هییییچ حسی ندارن من الان باردارم مدا ...

آره عزیزم ان شالله ب سلامتی نی نی نازت وبغل بگیری من خودمم باردارم تفاوت زن ومردهمینه زنهااحساساتی هستن

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین

هر چقدر در مورد خانوادش بحث کنی بیشتر ب خانوادش میچسبه بیخیالش شو بهش احترام بزار و وقتی پیشت نیست با خانوادت حرف بزن تا اونم حساس نشه از خانوادت پیشش حرف نزن  تا اونم کمتر از خانوادش بگه درضمن ایشالا بچه تون ب دنیا بیاد انقدر دغدغه و فکری پیدا میکنه برا اینده بچه خانوادشو فراموش میکنه کم محلش کن ولی بهش احترام بزار منم اتفاقا مشکل شمارو دارم ولی خوشبحالت شما بچه داری ولی من بچه دار نمیشم برا منم دعا کن خواهر محتاجم

اکثر مردها اصلا نمیدونن برای چی ازدواج میکنن و فقط بر حسب عادتی که در جامعه هست ازدواج میکنن و متاسفانه همون پسری که تا دیروز کل خانواده ازش ناراضی بودن حالا میاد حرص زنش رو در میاره که خانوادم اولویتم هستن در صورتی که باید اول زن و بچه ش باشن بعد بقیه اگه توانایی اینو نداشته که وابستگیشو غز بین ببره پس چرا ازدواج کرده واقعا 

هر چقدر در مورد خانوادش بحث کنی بیشتر ب خانوادش میچسبه بیخیالش شو بهش احترام بزار و وقتی پیشت نیست ب ...

ان شالله بزودی زودمادربشی من برات صلوات میفرستم

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین
میبینم مردایی که انقدر هوای زنشونو دارن حسرت میخورم

عزیزدلم منظور من این نبود بخدا 

میخواستم بگم مردا بچه رو تا لمس نکنن دوسش ندارن

همه مشکل دارن تو زندگیشون عزیزم...همینکه یه فندق داره میاد تو زندگیت ینی خوشبختی ...حسرت ینی اینو نداشته باشی  

دقیقا منم مشکل تورو دارم خواهر😓سر خانوادش هم فحش شنیدم هم کتک

ولی این رفتاراشو دیدم کلا قید بچه دار شدنو زدم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔