2777
2789
عنوان

خوشبو‌وتمیز‌ودلرباباشیم!

1104 بازدید | 66 پست

خانومایی که به خودتون میرسید بیاییداز تجربه هامون ازمحصولات وماسک های مختلف برای زیبایی وخوشبویی..

من خودم بعداز حموم روغن بچه اسطوخودوس میزنم که بوش محشره..اسکراب بدن وصورت گلرنگ وبعضی وقتا هم شامپو بدن زنونه سینره که اونم بوش معرکه‌س توحموم میزنم..بادی اسپلشم میزنم بعدازحموم یا عوض کردن لباسم

کلا روی بو حساسم😂

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدادادی خوشبو هستم    

خداروشکر.همه یه بوی خوبی دارن ولی وقتی تحرک زیاد میشه یا اشپزی میکنم هم لباسامو عوض میکنم قبل اومدن شوهرم هم ارایش واسپری و..

دوستان عزیز تونر سینره عالیه بعد از شست و شوی پوست  الکل نداره  اولین تونر تولید داخل که ...

من تونر تاحالا استفاده نکردم..طریقه مصرفش وتایمی که باید استفاده کنیم و میگی لطفا

مثلا قبل ارایش بعدارایش

ماسک موی بعد از حمام کامان می زنم خیلی موها رو نرم می کنه .

خانم ها لطفا ۱ روز در میون دوش بگیرید و اسپری و مام استفاده کنید و مسواک بزنید .

کلا تمیزی بهتر از آرایشه غلیظ با دندون زرد و بوی زیر بغله  

منم بعد حموم کرم مو، کرم بدن، آبرسان صورت و بادی اسپلش میزنم، بعد حسابی با بوی خودم حال می کنم😄😍

خیلی حس خوبیه😍من ابرسان کامان میزنم توچه مارکی استفاده میکنی؟