اگر شیشه میخوره کلا شیشه و سر شیشه اش رو عوض کن و مدام بجوشون
اگر شیر میخوره هم همیشه سینه ات باید شسته بشه بعد دهنش بذاری
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اره پسر من داشت با نیستات خوب نشد ،اخرش هم خودم هم اون فلوگونازول خوردیم البته حدود ۹ ماهش بود اون موقع ،فقط به نکته بعداز دستشویی خیلی مراقب باش خودت رو که شستشو میدی حتما دستهات رو کامل بشور ،چون ممکنه اونجا قارچی داشته باشه که برا بدنت بی ضرره اما بعلت تمیز نبودن دستهات به نی نی منتقل شع و اون رودرگیر کنه
💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖 خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره میشورم حتی بعضی وقتا جوش شیرین هم میزنم نیستات هم میزنم ولی بازم یه چند تابی تو دهنش هست
بعد از جوش شیرین یکم سرکه رقیق بمال
خیلی رقیق که لپش نسوزه
اینجوری اول قلیایی میشه بعد اسیدی
دقیقا کار نیستات رو میکنه و امکان رشد قارچ رو کمتر میکنه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
از مرکز بهداشت سوال کن ،من خودمم خوردم که اخرش پسرم خوب شد ولی به اونم دادم
💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖 خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی
اره بابا کلی دستامو میشورم حتی دستای نی نی رو هم میشورم خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم
میدونی برفک خییلی اذیت کنه تا خوب شه حالا بپرس هز دکتری کسی، ببین اگر ضرر نداشت بهش کپسول فلوکونازول بده من به پسرم فلوکونازول ۵۰ که کپسول بود بازش میکردم با اب رقیق میکردم و سه روز یه بار بهش دادم دوبار در کل دادم و خووب شد