اگر شیشه میخوره کلا شیشه و سر شیشه اش رو عوض کن و مدام بجوشون
اگر شیر میخوره هم همیشه سینه ات باید شسته بشه بعد دهنش بذاری
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اره پسر من داشت با نیستات خوب نشد ،اخرش هم خودم هم اون فلوگونازول خوردیم البته حدود ۹ ماهش بود اون موقع ،فقط به نکته بعداز دستشویی خیلی مراقب باش خودت رو که شستشو میدی حتما دستهات رو کامل بشور ،چون ممکنه اونجا قارچی داشته باشه که برا بدنت بی ضرره اما بعلت تمیز نبودن دستهات به نی نی منتقل شع و اون رودرگیر کنه
💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس بی پناهم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره میشورم حتی بعضی وقتا جوش شیرین هم میزنم نیستات هم میزنم ولی بازم یه چند تابی تو دهنش هست
بعد از جوش شیرین یکم سرکه رقیق بمال
خیلی رقیق که لپش نسوزه
اینجوری اول قلیایی میشه بعد اسیدی
دقیقا کار نیستات رو میکنه و امکان رشد قارچ رو کمتر میکنه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اره بابا کلی دستامو میشورم حتی دستای نی نی رو هم میشورم خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم
میدونی برفک خییلی اذیت کنه تا خوب شه حالا بپرس هز دکتری کسی، ببین اگر ضرر نداشت بهش کپسول فلوکونازول بده من به پسرم فلوکونازول ۵۰ که کپسول بود بازش میکردم با اب رقیق میکردم و سه روز یه بار بهش دادم دوبار در کل دادم و خووب شد
💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس بی پناهم....