2777
2789

نمیدونم خوبه یا بد

یا اینکه شماها هم مثل من هستید

تنها یا وقتایی که با شوهرم هستم 

با فالوورای مرد،پزشک فروشنده،همکار،راننده،همسایه تو صحبت کردن راحتم 

خجالت نمیکشم

طوری که دخترم میگه خوشبحالت اعتماد بنفست بالاس

شوهرمم با این قضیه مشکلی نداره

ولی خودم یه وقتایی حس میکنم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منظوری نداری ولی مرد مریض زیاده فکر دیگه میکنه

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
اره بده شاید یکی نخواد تو با شوهرش راحت باشی...باید حدو حدود و بدونی

موافقم

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟

شما منظور نداری ولی خیلیا جور دیگه برداشت میکنن

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
آره حد و مرز داره  حواسم هست

پس مشکلی نداره 

سعی کنید مسائل خصوصی و اینا شوخی نکنید 

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

من یکی رو میشناسم که خیلی باهمه راحت بود منم میگفتم خوشبحالش که راحت حرفهاشو به همه میزنه بدون رودروایستی اما یبار با یکی از همکارای مرد جوری حرف میزد که من با بابام حرف نمیزنم حدو مرز خوبه به نظرم تو راحتی

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم