2777
2789

اونجا میشه شهر نگین بعدش باغ فدک البته بعد از باغ فدک هم شهرک ولیعصر انگار

نمی دونم کدومش منظورتونه

ولی شهرک نگین بیشترش نوسازه، فضای سبزش خوبه، سوپری و مارکت هم داره خیلی بزرگه، بیشتر آپارتمانی 

آز لحاظ شلوغی و خلوتی هم متوسطه، البته بعضی جاهاش داره شلوغتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا میشه شهر نگین بعدش باغ فدک البته بعد از باغ فدک هم شهرک ولیعصر انگار نمی دونم کدومش منظورتونه ...

دقیقا گفتند روبه روی با غ فدک هست و اونجا هم آپارتمانی گفتند که خیلی زیاد ساخت شده .درباره فرهنگ و بافت مردم و دسترسی به مرکز شهر به نظرتون چطوره .جای خوبی هست .درسته که میگن نزدیک دولت آباد اصفهان هست ؟شما خودتون باشید اونجا رو برای زندگی با بچه انتخاب میکنید .ببخشید زیاد پرسیدم

دقیقا گفتند روبه روی با غ فدک هست و اونجا هم آپارتمانی گفتند که خیلی زیاد ساخت شده .درباره فرهنگ و ب ...

راستش دقیقا روبه روی باغ فدک رو نمی دونم ولی جلوترش بهتره چون دسترسی‌ به مترو و اتوبوس راحتتر داره، و بافت بهتری هم داره

از لحاظ فرهنگی جای ناجوری نیست، جز جاهای خوب محسوب میشه ولی خوب همه جور آدمی همه جا هست، اگر بچه هاتون نیاز به دسترسی به مرکز شهر دارن برای کلاس و اینا و از لحاظ مالی هم میتونید بیشتر هزینه کنید خب برید جلوتر بهتره

از همین طرف میرن دولت آباد ولی خب خدایی فاصله داره، اینجا جز اصفهانه

جای خوبی هست تو رو خدا آخه بودجه ام به جاهای دیگه نمیرسه بهم گفتند با این شرایط که تو داری اینجا برات بهترین گزینه است .یه آپارتمان جاهای دیگه با بودجه ما اصلا نمیشه بهش فکر کرد 

جای خوبی هست تو رو خدا آخه بودجه ام به جاهای دیگه نمیرسه بهم گفتند با این شرایط که تو داری اینجا برا ...

من اونجا زندگی نکردم فقط ازش رد شدم

نمیدونم دقیق کدوم قسمتش رو میگید، بعضی جاهاش از لحاظ فرهنگی معمولیه، بعضی‌هاش رو من به شخصه نمی پسندم، به نظرم حضوري برید ببینید بهتره

ولی اگر بودجه تون به همین میرسه همینم بگیرید

به خدا تو این دوره و زمونه خانه دار شدن شده رویا

همینم 4 روز دیگه گرون میشه

من اونجا زندگی نکردم فقط ازش رد شدم نمیدونم دقیق کدوم قسمتش رو میگید، بعضی جاهاش از لحاظ فرهنگی معم ...

بله درست واقعا .ممنونم از لطفتون.راستش من از خیلی ها پرسیدم ولی در کل ۹۰ درصد اونهایی که  ازشون پرسیدم چیز بدی راجع به اون محل نگفتند خداروشکر .بازم از شما ممنونم 

بله درست واقعا .ممنونم از لطفتون.راستش من از خیلی ها پرسیدم ولی در کل ۹۰ درصد اونهایی که  ازشون ...

خواهش میکنم 

ان شاالله به خوبی و خوشی خانه دار بشید و روز به روز بهترش کنید💐