2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینجورین؟

375 بازدید | 23 پست

بچها خدایی مادرشوهرم بدجنس بددله خیلی حرفا از بد من پیش پسرش زده پسرشم بدتر دیگه ولی شوهرم قبول نداره میگه مادرم خیلی خوبه هیجوقت اذیت عروساش نمیکنه یوقتاییم میگم مثلا ندیدی اینو بهم گف شوهرم با پوزخند الکیش میگه حالا یبار بود !! شمل اینجور مواقع چیکار میکنین شوهرم صب تا شب پیش ننش چسبیده الان ی بغصی دارم حسابی دیشبم دعوامون شد

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک شوهرم مجبورم کرده ۳ سال بخاطر بد اوردنش و بیکار شدنش تو ی اتاق از خونه ننش بسازم چی بگم...

منم ۶ سال با ننش زندگی کردم نصف عمرم رفتش

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

اگه قرار بود بچسبه به مادرش چرا ازدواج کرده اخه ...چکارا 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
منی ک شوهرم مجبورم کرده ۳ سال بخاطر بد اوردنش و بیکار شدنش تو ی اتاق از خونه ننش بسازم چی بگم...

من 6 سال زندگی کردم 

یه جاهایی خیلی بدبختی کشیدم ولی شوهرم ارزشش رو داشت

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

به مادرشوهر بستگی داره بیشتر و نوع تربیت نه خداروشکر مادرشوهر من خیلی به حق الناس حساسه و اینکه یه وقت دلم رو نشکنه، اما به هر حال من برام مهمه که همسرم به مادرش برسه مخصوصا که پسره، خلاصه که من به مامانش میگم برای تو باشه اون میگه نه برای تو باشه😁😁

اما شما بهتره که حساسیت نشون ندین من تو فامیل خیلی ها رو میشناسم که تیکه می انداختن سعی میکردم کااااملا بی اهمیت باشم وقتی ببینن به هدفشون نمیرسن کوتاه میان... فک میکنم اینطوری شوهرت هم مقصر رو بهتر میشناسه...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
منم صدبار بهش گفتم

شاید دیده حساسیت داری لج کرده که حرصت و در بیاره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...