2777
2789
عنوان

بیاین با زبانی دعا کنیم که با اون گناهی مرتکب نشده باشیم ☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای کنکور و گره ای که الان تو زنگیمه برام دعا کنید

انشاالله درزندگی خوشبخت درکنکور موفق ودرمشکلات پیروز شوی بحق این ماه عزیز وزبون روزه من ودوازده امام وچهارده معصوم وسوزدل حضرت زینب ......آمین یارب العالمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چند روز پیش یکی میگفت منظور از این گفته اینه که به کسی کمک کنید تا اون براتون دعا کنه

آره دیگه مثلا  الان شما برای من دعا میکنید یعنی به من کمک میکنید منم برای شما دعا میکنم 

خواهش میکنم برای سلامتی همه مریض‌ها و اگر دوست داشتید من هم دعا کنید.ان شاالله همه حاجت روا باشند.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
انشاالله درزندگی خوشبخت درکنکور موفق ودرمشکلات پیروز شوی بحق این ماه عزیز وزبون روزه من ودوازده امام ...

خیلی خیلی ممنونم😗😗انشاالله خدا همه رو حاجت روا کنه

برا منم دعا کنید تا از این بیماری نجات پیدا کنم یا بمیرم، نمیتونم دردشو تحمل کنم

چشم عزیزم ، انشالله خدا به حق این ماه عزیز شمارو در کنار همه مریضا شفا بده و صبرتون هم زیادکنه تا با سلامتی کامل بالا سر فرزندتون باشین. برای همه حاجتمندا مخصوصا بیمارها دعا کنین 

خواهش میکنم برای سلامتی همه مریض‌ها و اگر دوست داشتید من هم دعا کنید.ان شاالله همه حاجت روا باشند.ال ...

انشالله خدا همه مریضا و شما رو شفای کامل عنایت کنه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

برای مادر شدن من دعا کنید خیلی محتاج دعاتون هستم برای همتون دعا میکنم

انشالله به حق این ماه عزیر پیش رو دامن شما و همه خانمایی که نی نی میخوان سبز بشه 

منم فاطمه هستم برای منو همه حاجتمندا دعا کنید

انشالله به حق این ماه عزیر پیش رو دامن شما و همه خانمایی که نی نی میخوان سبز بشه  منم فاطمه هس ...

مرسی از دعای قشنگت

انشالله بهترین ها برای شما و بقیه دوستان و خانواده محترمتون رقم بخوره

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
خواهش میکنم برا منم دعا کنید😔😔 خیلی احتیاج دارم  یا خدا ب حق حضرت علی کمکم کن

چشم حتما عزیزم انشالله به حق امام علی و شبهای قدر ماه رمضون خداحاجت همه مشکل دارهاو گرفتارهارو بده 

برای من و همه دعا کنید تو روز و شبهای روبه رو